Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg do zarabiania w obecnej chwili i aktualizacji która będzie niebawem

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pewnie pomyślicie ze było pełno takich tematów jak ,,Czołg do kredek" itp, co tu dużo gadać, tematy te były kawałek czasu temu, i sporo sie zmieniło i zmieni się w aktualizacji która za jakiś czas nastąpi i zaś będą zmiany no i np. w takim SU-85 ma niebyć działa 107mm które czyniło cuda na takim tierze czołgu. Tak więc jaki czołg polecacie w chwili obecnej i na przyszłość do zarabiania. Posiadam dosyć sławne KW-1 odblokowane wraz z wszystkimi modułami gdyż miałem dawne KW, KW-1 sprzedałem, a KW-2 zostawiłem bo miałem chęć na artę, a więc sprzedać KW-2 kupic KW-1? Czy może ktoś z was poleci mi jakiś czołg do zarabiania?

ps. dodam że mogę kupić jakiś czołg premium do około 1-2k golda

Opublikowano

Czolgow do 1-2k golda nie ma sensu moim zdaniem kupowac bo zarabiaja 15-30k na czysto. Chyba ze wydasz 3,2 k golda na DickerMaxa ktory zostanie dodany w aktualizacji 7.5 on duzo lepiej zarabia. Co do zwyklych to polecam kw-1, kw-2 gorzej wrzuca. Polecam kw-1; pzIV i T1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeszcze M10 Wolverine dobrze zarabia, bez premki po 20-30k na czysto wychodziłem ( wożąc Zestaw Naprawczy oczywiście ).

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Wie ktoś jak sie sprawy mają churchila?

ps.

-wie ktoś dokładniej kiedy będzie aktualizacja do 7.5?

-czytałem conieco na temat tego DickerMax i szczerze powiedziawszy troche mnie zainteresował, co sądzicie o churchilu?

Opublikowano

7.5 wejdzie na poczatku sierpnia do gry. Churchill ma dobre i szybkie dzialko. Gdy wrzuci Cb do nobkow 3-5 tier na pewno duzo zarobisz.

Opublikowano

Narazie poczekam z tym czołgiem premium i przetestuje na testowym kazdy z nich:) tzn churchil dicker, wtedy bede wedzial czym mi sie dobrze gra:)

Jak myślicie sprzedać KW-2 i kupic KW-1?

Opublikowano

Co sadzicie o dickermax? Grał ktoś może nim? Jak sie grało, jakie wrażenia?:)

ps. Chyba pobawię się kw-2 pzIV i nazbieram na KW-1

Opublikowano

Osobiscie , po jeździe oraz po stoczeniu wielu bojów z przeciwnikami nie polecam churchila. Działo nie zdziała wiele , pomimo iz moze sie wydawac troche lepszy od kw wcale nim nie jest , jak dla mnie to powinien byc med. Nie weźmie tyle na klatke co kw.

do zarabiania jak zwykle : medziki v tieru , ew. KB-1

Opublikowano

Co sadzicie o kupnie Churchila jak jest dziś 50% tańszy? :)

Bardzo polecam najwiecej sie nim zarabia z 5 tierów prem tank

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Teraz bardzo oplaca sie go kupic rekord mojego kolegi 65k . U mnie w klanie wszyscy teraz kupuja bo promocja. Ja sam nie kupuje bo mam t34.

Opublikowano

1bitwa coś koło 20k i 1.2k expa, a 2 bitwa 24k i też 1.2k expa bez premki

Jak miałem premke na 1 dzien to wyciagałem po 40-50k na bitwe ten czołg to maszyna do zarabiania lecz trzeba sie nauczyć nim grać bo troche inaczej sie nim gra trzeba wystawiać kadłub jak najwiecej go musi być bo wtedy nikt nie pomyśli że w wierze trzeba walić

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...