Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top Eleven to be Football Manager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !:)

Wpadłem na pomysł żeby zagrać wszyscy w jednej lidze w słynnej grze na Facebooku Top Eleven be a Football Manager

Szukamy ludzi którzy mają styczność z tą grą i mieli by chęć pograć z 13 polakami w jednej lidze.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zasady są proste:):

1.Tworzymy sobie nowe konto na FB2.Imię,Nazwisko nie ma znaczenia ,ważne by podać je mi na PW pododaje wszystkich do znajomych a potem każdy pozaprasza siebie:) ( to nie będzie trudne ponieważ będzie mógł wejść w moje konto znajomych i pododawać każdego kogo nie ma.

3.Trzeci krok polega na tym że dodajemy gre T11 (każdy to musi zrobić jednego dnia i wszyscy musimy mieć siebie w znajomych) stanie się że wszyscy będziemy w jednej lidze.

Zabrania się tego że :

-Dodajemy jakiś innych użytkowników którzy nie grają w T11

-Nie lajkujemy różnych profili czy stron-

I na tablicach piszemy tylko o Top Eleven

Jeśli ktoś byłby chętny to piszcie w komentarzach :)

Możecie się teraz np. pochwalić jaki teraz macie poziom/sezon/śr.zawodników itp :)

Licze że nasz pomysł nie jest najgorszy :))

P.S-Może być więcej osób ale to by oznaczało że na początku nie wszyscy będą w jednej lidze,możliwe że w 2 poziomie dopiero jak 7 osób odpadnie z pierwszego poziomu i przejdzie do drugiego.

Pozdrawiam i liczę że ten plan się powiedzie :)

Nie jestem pewien czy w dobrym miejscu wstawiam ten post więc jeśli by były jakieś problemy,proszę pisać :)

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...