Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]GladoR

dzuniek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie widzę żadnych broni które nosze, w eq są ale nie widze ich gdy je zakładam wtedy mam sam efekt ulepszenia na +9 a broni nie widać, może ktoś jakoś pomóc ?

Opublikowano

@up zwykły client GladoR, dzisiaj pobrałem nowy patcher z wczoraj, myślałem że to coś da ale nadal nie widze broni, jedyny hack jaki używam to switchbotv3_0_0_5, ale nie wiem czy to przez niego

Opublikowano

@up zwykły client GladoR, dzisiaj pobrałem nowy patcher z wczoraj, myślałem że to coś da ale nadal nie widze broni, jedyny hack jaki używam to switchbotv3_0_0_5, ale nie wiem czy to przez niego

Nie, nie - to nie wina bs'a,

gdybyś grał na kamermodzie to byłoby normalne, jednak jeśli grasz na zwykłym cliencie i nic nie widzisz to może najlepszym sposobem byłoby pobranie jeszcze raz najnowszej wersji clienta? Nic innego nie wymyślę na Twój problem...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przeinstaluj jeszcze raz klienta najnowszego ze strony. Wgraj do niego tego aktualnego patchera, co dodał wczoraj. Pobierz nim wszystkie pliki i odpal przez niego grę.

Widocznie coś namieszałeś w plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...