Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paczka pluginów średniowiecznych!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam paczki pluginów, która zostałaby skonfigurowana na język polski i na klimat średniowieczny np.: zamiast rangi "Gracz" byłby "Kmieć" albo coś podobnego. Prace byłyby związane ze średniowieczem np.: Strażnik, Łowca, Łucznik. Byłby też plugin MCMMO który dodałby takie klasy. Widzieliście gdzieś taką paczkę? Macie link? Poproszę...

Opublikowano

A więc nazwy grup to w permissions zmieniasz. A tak to sam możesz zrobić plugin mcmmo, taki jakby jobs tylko inna nazwę miał ale mógłbyś zmienić w jobs.

Opublikowano

Nie ma takiej paczki. Musisz zrobić własną. Sam taką posiadam, lecz nie dam, ponieważ będzie wstawiana na serwer, a nie chcę plagiatów.

Opublikowano

Heh :D Nie będzie plagiatów. Możesz dać. Ja zawsze usuwam kilka nie potrzebnych modów np.: Authme, Herobrine itp...

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! Znalazłem rozwiązanie :D Nawet z modami :D

//żadnych plików bez skanu

Opublikowano

Tutaj masz spis plików

www.mpcforum.pl/topic/589083-spis-plikow-serwerowych-na-wersje-123-i-wyzej/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...