Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Zyra - czy to kolejny OP?

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co takiemu graczowi da postać która kontruje tą drugą jak ten gracz nie będzie umieć nawet last hitować(0 skilla).

To czy wygrasz nie zależy od postaci tylko od twoich umiejętności.

Ktoś powiedział, że voli jest op...

A ja odpowiedziałem, że na wszystko jest kontra.

Nie uwzględniałem skilla przeciwników.

volibeara przykładowo kontruje warwick, ale oczywiście da się go pokonać gdy gramy z przeciwnikiem o niskim poziomie umiejętności.

Na wyższym elo counterpick odgrywa kluczową role, jak myślisz dlaczego w większości gier jungler albo bot(ad supp) są firstpickiem ?

Opublikowano

Riot specjalnie robi OP championów, żeby więcej osób kupiło je ze skinem w dniu premiery. Nie zmienisz tego. Tylko kasa się liczy ;)

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Ja kupiłem Jayce w dniu premiery i nie sądzę, że jest OP.

I co ma OP do tego, że ktoś kupi postać w dniu premiery ?

Jak ma kupić to kupi tak czy tak.

Opublikowano

Żadna postać nie jest op wystarczy ją skontrować.

Malph-OP a bierzesz Vlada i ci może gówno zrobić

Darius-Voli/CHo i topa masz w dupie

Draven-ad carry jak ad carry drugi ez/graves ponieważ dużo dmg robi w early ze skili

Jayce-w tf nie robi tak dużo musi sie wbić w tf aby coś zrobic lecz gdy robisz go pod glasscannona lub coś ala Offtank z 170 armor i 2.5K hp.

5anWZ.png

Opublikowano

Riot specjalnie robi OP championów, żeby więcej osób kupiło je ze skinem w dniu premiery. Nie zmienisz tego. Tylko kasa się liczy ;)

Jest taki plus, że my sami też możemy zebrać sobie na ów postać oraz nią grać .

"Żadna postać nie jest op wystarczy ją skontrować." można skontrować równie dobrze ad carry, i powiedzieć o nim że w porownaniu do OP nie ma przy nim żadnej różnicy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...