Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]MULTIHAK OD KAMERA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM! Chcialem zainstalowac NAJNOWSZY multihak ze strony kamera na privie . ale gdy wlaczam clienta to nic sie nie dzieje . CO trzeba zrobic zeby multihak dzialal?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

No na cliencie mi sie multihack wlacza ale nie dziala(a na modzie co zrobic zeby dzialalo?)!!!!!!!!! Tak do glownego folderu z metkiem a niby gdzie.

A jeszcze takie pytanko czy wykrywacz gm dziala??

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

Wszystkie opcję działają. Wytłumacz mi bardziej konkretniej ten problem. Chcesz żeby Ci działało na modzie czy na kliencie?

Na kliencie się włącza, ale jak to niby nie działa?

Opublikowano

Jak włączam na kliencie multihack się włącza, ale żadne opcje nie działają np. Speedhack [lol] A na modzie wgl. Nie włącza się

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze jaki to priv, może sam sprawdzę na szybko. Na pewno wpisujesz odpowiednią wartość i przyciskasz ON ?

Opublikowano

dzieki za pomoc juz sobie poradzilem i dziala wszystko ladnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...