Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Play do łączenia z internetem ! HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mój kumpel ma taki problem że braciak jakoś, nie wiem jak usunął mu program przez który łączy się z netem ci co mają neta z Play wiedzą o co chodzi.. I teraz nie może połączyć się z netem, a program mu się nie instaluje sam... W necie po paru frazach też nic nie ma... Także jak ktoś ma instalkę albo wie jak rozwiązać ten problem niech napisze, po dziękuję limitem lików :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ale , tą instalka powinna być na modemie i po włożeniu odrazu powinna wyskoczyć instalacja !

Masz linkuś sam uplodowałem na moim playu <3 , całe szczęście że jeszcze 2 lata umowy i koniec z tym gównem -,-

Cześć.

Opublikowano

@UP Pierwszy

PingwineQ dostał limit lików jutro tobie dam :)

Dobra zaraz lecę do niego i napiszę czy wszystko OK dzięki chłopaki macie limit lików :)

dzięki wszystko już mu działa temat można zamknąć :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP Pierwszy

PingwineQ dostał limit lików jutro tobie dam :)

Dobra zaraz lecę do niego i napiszę czy wszystko OK dzięki chłopaki macie limit lików :)

dzięki wszystko już mu działa temat można zamknąć :)

a która instalka zadziałała ?

Cześć.

Opublikowano

Szczerze to on jest trochę taki hhhhmmm na kompie to tylko odpala skypa i przeglądarkę poszłem do niego włożyłem ten modem... wszedłem w mój komputer i kliknąłem i instalka sama ruszyła :P A u niego wcześniej nie byłem tylko on do mnie zadzwonił i powiedział to co w pierwszym poście napisałem :D

Także instalek nie używałem ale obydwie ściągnąłem :)

Jeszcze raz dzięki chłopaki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...