Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wczoraj postanowiłem wrócić na Darkorbit po jakimś roku. Zrobiłem sobie konto z linku gdzie dostaję się BigBoy'a itd. i ładnie, fajnie, ale patrzę:

po 1. Nie miałem BigBoy'a, tylko miałem phełkę

po 2. Nie miałem tego całego wyposażenia jakie oferowało zrobienie konta przez ten link

po 3. Gdy logowałem się i poczekałem, to nie mogłem połączyć się z serwerem. To jest najważniejsze. Używam google chrome, ale na mozilli też próbowałem i to samo.

Jakieś porady lub coś w tym stylu, czyli co zrobiłem nie tak, czy może to wina mojego starego kompa ? 1.8Ghz 1 Gb ram 256 kart. graf. ?? Proszę o jak najszybszą pomoc.

Opublikowano

No właśnie nic tam nie mam. Mam tam puste wielokąty, klikam na nie i nic się nie dzieję. Mógłby ktoś pomóc z problemem logowania?

Uczeń
Opublikowano

Jeśli chodzi o logowanie mam ten sam problem. Na laptopie działa a na PC nie :P . Musisz wyłączyć antywirus to on prawdopodobnie blokuje. Jak nie zadziała opisze Ci inny sposób. A jeśli chodzi o te BB to zarejestruj sie again z linku darkorbit.pl/comedy co Ci szkodzi.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Wczoraj były ogólnie problemy z darkiem także spróbuj jeszcze raz z link www.darkorbit.pl/comedy

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Możliwe że zarejestrowałeś się ze starego linku, który już niedziała a on nie daje owych bonusów, zarejestruj się z tego: www.darkorbit.pl/comedy

Pozdrawiam

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...