Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Tr] MT2.im

Caroline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest u tej npc co daje Lvl, na samym dole masz 5 coś tam klikasz 5 i nastepnie 5 , i dostajesz 2 dodania bonu.

Opublikowano

Super serwer, jest kogo bic:D Ale mam problem , ponieważ nie widzę większości zbroji i broni grając na modzie.. Poleci ktoś cos ?: D

Opublikowano

Wbijać ludzie, bo tutaj po 500-600 osób gra na tym serwerze zrobimy gildie polska i będziemy Turków miażdżyć ; DD

Oczywiście wbijajcie do Jinno ; )

A i taka ciekawostka ten serwer jest pod Bm , więc grajcie Bmem chyba ,że jakąś klasą koxicie w chuj to możecie grać, ja gram osobiście daggerką .

Piona

Opublikowano

Wbijać ludzie, bo tutaj po 500-600 osób gra na tym serwerze zrobimy gildie polska i będziemy Turków miażdżyć ; DD

Oczywiście wbijajcie do Jinno ; )

A i taka ciekawostka ten serwer jest pod Bm , więc grajcie Bmem chyba ,że jakąś klasą koxicie w chuj to możecie grać, ja gram osobiście daggerką .

Piona

Żartujesz sobie? Ja od BMa dostaje po 3k ze sfery...Turki to lamusy i grać nie potrafią, ja mentalem jade ich na miekkim siuraku

Opublikowano

Kase dostajesz wraz z wbijanym poziomem ,a do tego tam prawie w ogóle jest ona nie potrzbena. Wie ktoś można skad wiąść zielone zioło? po turecku Yesil Ot (mniejwięcej tak). Najwięcej osób gra w jinno co pozwala na ciągłe pvp.

Opublikowano

ta tylko ich maszyna jaest taka slaba ze sa takie lagi jak wbijaja vlvle w tym m1 .. bez sensu po 2s widzisz ze ktos cie zaatakowal

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

hmm mam problem mianowicie gdy chce wbić przez moda pisze mi non stop że zostaniesz połączony co zrobić ?

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Serwer fajny, zapraszam do jinno, moje nazwy:

- RemixeD

i

(Postać Dropowa) - RemixeDrop

Ale blokuje szept bo ciągle RaysoTR mi spami słowem (fisildamak)

1398347001-U399156.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...