Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee Sin - Sztuki walki dla niewidomych

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Build wg. mnie dobry, poradnik świetny tak jak Champion :)

1.png

Senthia.pl by ForGame!

Najlepszy, stabilny serwer Metin2 ! Tu zaczyna się Twoja przygoda!

Opublikowano

@Scoobany

lee dobry do counter junglowania? nie sadze. jezeli w przeciwnej druzynie jest skarner xin udyr itp i zaczniesz counter junglowac jestes martwy. lee juz nie jest takim junglerem jak kiedys po nerfach wedlug mnie nie ma sensu go brac do jungli chociaz ma dobre ganki.

@topic

grajac lee powinienes miec zawsze przy sobie wardy (w sumie jak kazdy jungler). lee moze uzywac W na wardach czesto przez nie uratujesz sobie tylek przelatujac przez drzewa itp

myslisz, ze lee to kiepski couter jungler ? czemu Ty w ogole odpisales na moj post? smiech.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@ camy

HAHAHAHA

Lee sin jest słabym junglerem ALE ma dobre ganki... naprawdę ?

A pozatym lee sin to bardzo dobry counterjungler, dzięki dużej mobilności i możliwości szybkiego zrobienia buffków.

Napisz kiedyś lee sinem, żeby twoja drużyna zrobiła ci hard pulla na blue bez smita.

Bierzesz q i idziesz na reda przeciwników, zrobisz go zanim przeciwny jungler przyjdzie i jeszcze go zabijesz.

Jak ci to wyjdzie to wróć na to forum i napisz, że lee sin to słaby counterjungler.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

BT na Lee Sin'a to core . Thornmail nie jest zbyt mocny , są lepsze itemy , do wygrania z wrogim AD . Jakoś mi nie pasuje maxowanie Q ostatniego , ale to twój poradnik .

Opublikowano

To tak ss wygasły... Na Lee Sina tylko smite + exhaust bo uciec możemy z Q / E, brakuje mi tu mocy trójcy... Q powinniśmy dać na 2 poziomie aby móc zrobić szybkiego ganka W dopiero na 3 ;)

1500 Post :3

1353449471-U389521.jpg

@Po co mam wrzucać skoro grałem tylko 1 grę ?? Trolle w teamie ... Weź tu zdobądź jakiegoś killa jak lux wszystko z ulti ks, ks, ks

Tam było zdj. statów wrzuciłem tutaj /\ żeby czasem % nie dostać tam... -_-

Rozumiem 3/4 ks no ale było z 6/7 ks z samego ulta i graj tu z takim ..

Opublikowano

To tak ss wygasły... Na Lee Sina tylko smite + exhaust bo uciec możemy z Q / E, brakuje mi tu mocy trójcy... Q powinniśmy dać na 2 poziomie aby móc zrobić szybkiego ganka W dopiero na 3 ;)

"omg no energy, wtf lucky bastard" podaj swoje win ratio lee sinem prosze.
V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

1353449471-U389521.jpg

Szkoda, że z tamtego sezonu.

Coś nowego

http://screenshooter...0297923/tdfwsjs :) ~op farma jak na 30minute

http://www.lolking.n...5034179#profile

@top

Chyba już wolałbym bardziej złożyć phantoma niż tego IE :>

Wg mnie build do poprawienia, skilli nie widzę.

Zamiast 2,25ad dałbym runki pod MS jak na każdego junglera

@2up

Pchasz się na moda i płaczesz o KS'y? Dafuq? Widzę dobry poziom jak używasz tego słowa jeszcze :O

w83od2.jpg

Opublikowano

Kupowanie thornmaila vs zfeedowany carry to jest fail na miarę 600 elo.

Raz, że zadaje obrażenia magiczne, a 2, że przechodzą przez resy dwukrotnie (twoje -> jego).

FH, Omen > thornmail anytime. Omen to już w ogóle luxury jest.

Trolling is a art.

Opublikowano

1353449471-U389521.jpg

@Po co mam wrzucać skoro grałem tylko 1 grę ?? Trolle w teamie ... Weź tu zdobądź jakiegoś killa jak lux wszystko z ulti ks, ks, ks

Tam było zdj. statów wrzuciłem tutaj /\ żeby czasem % nie dostać tam... -_-

Rozumiem 3/4 ks no ale było z 6/7 ks z samego ulta i graj tu z takim ..

Spadłem z krzesła jak zobaczyłem armor w twoich runach na AP.

@up

Pierwszy build w temacie powinien Ci starczyć, ewentualnie aegis zamiast latarni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Frozen Heart? Zdecydowanie NIE. Sam Randuin sprawuje się o niebo lepiej. Ten item w tym poradniku to jak painting w czerwonym samochodzie koloru "oczojebny zielony".

Co do początkowych itemów: czemu przy VS masz szybkość średnia, a przy cloth armorze wolna? Żaden z tych itemów nie wpływa na szybkość junglowania. Lepiej wystartować z butami, bo wtedy przy linii z CC masz zazwyczaj FB(np Taric na bocie).

Itemy typu "kup coś z tego po złożeniu core buildu": po kiego dałeś tam BC? To jest item midgame`owy, może wczesnolategame`owy(dem neologisms). Sunfire też średnio przydatny. Ty nie masz stać n minut w teamfighcie jak Mundo czy Shen, ty masz zadać jak najwięcej obrażeń wrogiemu AD carry i AP carry.

Teraz runy: Seale obowiązkowo armor, wszystkie inne są bezużyteczna w jungli. AS na Lee Sinie jest zbędny - pasyw wystarczy. Glyphy - osobiście preferuję mr/lvl, gdyż z tego flat raczej w jungli nie skorzystasz.

Jeszcze na początku warto złożyć 1-2 dorany(oczywiście mieczyki, leesin`s zbrojownia coming soon) dla sporego poprawienia wydajności w gankach małym kosztem. Jak dobrze idzie to można złożyć brutalizer.

Ogólnie oceniam na 7,5/10 z ww. powodów.

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...