Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja osobiście nie dostałem ale słyszałem że za sbota też bany dostawali

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

za sbota też lecą bany ale bardzo żądko ;). W porównani do sroking albo innych botów można powiedzieć, że sbot jest najbardziej tolerowany przez JM.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Dopóki nie zaczęło się "codzienne banowanie" botowałem srokingiem, ibotem, agbotem - bez bana

Od tamtego czasu bocę SBotem - jestem bez bana

Myślę, że po zmienieniu tego ErrorSendera i czyszczeniu folderu DUMP (za pewne nic to nie daje) jesteśmy safe.

Nie w 100% , ale myślę , że jak na miesiąc bocenia na 7 charach, w tym 2 bez silków i 0 bana to dobre ratio :)

Opublikowano

Ja zawsze botowalem SroKingiem gdy byl free, nigdy bana nie bylo. Teraz botowalem iBotem mialem mase silkow (kupilem 2 avatary, devil sprita, kiedys premke). A dzis patrze dostalem bana na 7 dni. oO chyba czas kupic sbota ;/

Opublikowano
Dopóki nie zaczęło się "codzienne banowanie" botowałem srokingiem, ibotem, agbotem - bez bana

Od tamtego czasu bocę SBotem - jestem bez bana

Myślę, że po zmienieniu tego ErrorSendera i czyszczeniu folderu DUMP (za pewne nic to nie daje) jesteśmy safe.

Nie w 100% , ale myślę , że jak na miesiąc bocenia na 7 charach, w tym 2 bez silków i 0 bana to dobre ratio :)

Jak ktoś ma często crashe clienta przez bota to takiej osobie to pomaga. Jeśli nie to nie ma znaczenia.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Nie spotkałem się z banem za sbota, i osobiście nigdzie oficjalnie nie wyczytałem owej informacji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...