Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Widok zbroji na swoim serwerze, proszę o pomoc !

cienki22x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, a mianowicie, mam serwer na plikach by kaszanka.pl, bez żadnych gotowców wszystko robione samemu, client zrobiłem na kliencie z metin2.pl , wgrałem do navicata querty odnośnie szmaragdów , takich jak na PL, sprawdziłem w item proto clienta że ma te szmaragdy z tym id co wgrałem, i tu pojawia się problem , gdy zakładam szmaragd to widzę model założonej zbroji, ale cały na biało. Jest model zbroji ale nie ma zadnej teksturki tylko cały biały. Hezeli ktos wie jak to mozna rozwiązać to bardzo proszę o pomoc ;]

daje like ;]

2421404553.png
Opublikowano

a wpakowywałeś pliki root?

i czy ustawiałeś tekstury tam ? w plikach msn ?

jak coś musisz edytować te pliki np : Sura_m.msn

Lub Ninja_m.msn??

jak nie edytowałeś to wypakuj pliki root, później takie pliki jak np : Sura_m.msn otwierasz je notatnikiem i dodajesz wpisy z teksturami i powinno być okk

Ker169.gif

Opublikowano

aha, no o to właśnie chodzi że mam przed sobą te wpisy w tym np. sura_m.msm , ale nie mam pojęcia co tam jest napisane :D , nie widze żadnych ID itp , nie wiem jak mam to zobaczyc \ dodać :D , jak ktoś wię to bardzo proszę ;] , jak narazie like ;]

2421404553.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...