Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NFS THE RUN

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pobrałem dzisiaj z torrentów NFS THE RUN. Gra chodzi płynnie lecz chciałbym zmienić język na Polski.

Pobrałem spolszczenie zamieszczone w opisie tego filmiku ''

'' a następnie wykonywałem czynności tak jak jest ukazane na filmie. Gdy zrobiłem wszystko tak jak trzeba niestety język mi się nie zmienił.

Następnie w google znalazłem taki oto artykuł http://www.frazpc.pl/b/288642 pisze tu że należy wyedytować pliki bo tak wyczytałem w tym komentarzu. Doszłem tylko do momentu gdzie nalezy wyedytowac pozycję. I tu się własnie pojawia mój problem. gdzie ja mam to wyedytowac? Lub czy są jakieś inne sposoby na spoleszczenie tej gry. A moze powiecie mi dlaczego mi nie działa skoro robie wszystko tak jak na filmiku. Oczywiście za chęci pomocy leci limit lajków. Wiem ze to dosyc cięzkie ale myślę że mi jaos pomożecie.

start->uruchom->regedit

dla win 32bit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed The Run

wyedytować pozycję

"Locale"="pl_PL"

ewentualnie

"Product GUID"="{0EDC9BA0-016E-406a-86DA-04FC1BE00C21}"

"GameExplorer"="{D59268CD-294D-4274-8CD6-B3BCE2BC26AE}"

"DisplayName"="????:????"

Pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...