Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Set? ;/

maxik66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak męczy mnie pewien problem....

Gram Chinczykiem (BOW) i niewiem za bardzo jaki strój dla niego wybrać ;P :/

Bo na pierwszym forum pisze że garment na drugim ,że Protector więc proszę was o rady ;)

I jeszce 1 pytanko jak dodawac Punkty ktore sie dostale po lvlu do zycia dodawać więcej czy do many? ;?/

Aha i podobno jak się ma Glavie to od 30 lvl'u lepiej założyć Garment..??

Oczekuje Odpowiedzi ;)

Pozdr Max

Opublikowano

Bow Zrob Full str czyli dodawaj wszystko do zycia. Lecz ciekawsza gra jest hybryda lecz dla poczatkujacych radze full str. Jak dla full str masz duzo phy defa a malo mag defa wiec zaloz Garment.Tak samo dla glavi full str-Garment. Dla Bowa Fire/Light/Pacheon 100lvl.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Wnioskuje, że dopiero zaczynasz :). Więc na początek radziłbym ci prot a nawet armor, ponieważ te początkowe moby biją z phy defa. BOW rób full str ;). Ja bym zrobił tak :

- do 30 armor

- po 30 prot aż do 52

- a po 52 to według uznania :)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

hmmm ja powiem tak armora nawet nie zakładaj bo full str w armorze jest do dupy garment bardzo dobry jest dla bowa a protek też jest dobry ja miałem bowa w protku na 70lv i bardzo dobrze sobie radził na pvp i pvm w protku na pvp będziesz trudniejszy do zabicia w walce str vs str ale łatwiej rozwali cie nuker wizz itp ale z nimi masz duże szanse z powodu małej ilości hp tyle z mojej strony ja radze protka aż do RM później już sam zdecydujesz czy chcesz protka czy garniaka

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

tak ale po co mu prot do 30 lvl jak moby do lvl 30 biją z phy atk ? ;) ( nie licząc yeoha )

Opublikowano

ale z armorem masz duże zużycie many a pyzatym full str w armorze to niezbyt dobry pomysł

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

Sam gram BOWMANEM dlatego powiem z mojego doświadczenia :

Moj bow lata w Protektorze na 10d +5 FULl BLUE i powiem, ze wymiatam...

Jeszcze prędzej miałem garmenta na 91lv i też było SUPER...

ODRADZAM ARMORA !

Co do punktów które dostajesz po lvl up, dodawaj tylko w STR.

Ale to już według gustu :)

Bo ja toleruje tylko PURE.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Ok dzięki już wiem co Wybrać ;))

Ale jeszzce jedno.. ;/

Jak dostane Lvl to sa takie + do życia i many

Wiec Np:jak mam garment to 5 razy jak dostane lvl to do zycia a puzniej 2 razy do many czy jak?? :)

Opublikowano

do 30niewarto armora btw armor a protek nie będzie dużej różnicy w obrażeniach ale za to duże zużycie many i wolniej będziesz biegać a 30lv szybko sie wbija nawet jak nie chodzisz na taxi

@up

rób full str czyli wszystko w życie będziesz miej dedał a dmg będziesz miał dość spore jak na chinskeigo str a jak koniecznie chcesz hybryde to ja proponuje 8 w int i 1 w str

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

@jakub130

heh ;d tak samo jak ty piszesz, że protek na low lvl dużo nie traci do arma , tak samo mogę ja napisać, że na low lvl 10% więcej zużycia many to mała różnica ;P.

@Rychu94

moim zdaniem niektóre full int też powinny nosić garment :), np. sword/shiled.

Opublikowano

@up

S/S Garment? Nie bardzo, mam taki build 94 lvl i noszę prota, z garniakiem miałem sporo deadów niestety ;]

Opublikowano

dużo s/s chodzi w garmecie

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

A to Full Str że na garmęcie ciągle daje do życia ?? ;)

Jeżeli tak to co z maną??? :/

Bo widzialem na oficjalnej stronce silka ,że niektore czary troche many biorą ;/

Opublikowano

@UP

co lv up dostajesz 5 punktów 1 w str i 1 w int dodaje sie bez twojej wiedzy a 3 punkty sam decydujesz jak dodać.

Czy w garmecie czy nie full str tylko w str a co do straty many w chinach poty są szybkie w protku i garmecie spokojnie ci many stykanie ale w armorze dla full str może zabraknąć many na niektóre skille a z ms jest beznadziejnie

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

na późniejszym lvl nawet nie będziesz na to zwracał uwagi :P. Od tego masz poty ;). Ale te 20% mniej na takim 90-100 lvl to już bardzo dużo (np. przy snow shield )

Opublikowano

jak bow to radze str tak jak wyżej pisałem

@DOWN

co do dmg to sie nie zgodzę full str nieważne czy glaive bow blade ma dużo mniejsze dmg od full int (nie patrze na crity)

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Full Str czyli dajesz all w siłę, według mnie najlepszy sposób, dmg duio nie mniejszy niż przy full int, ale o wiele HP więcej.

Opublikowano

jak chcesz mieć full str to o mane sie nie martw zawsze ci wystarczy i zawsze możesz mp i int w itemy wbić

zzy9.jpg

29456.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...