Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem na 100% pewny ale jak zauwazylem to bot jak stoi za statułą w HT to kiedys jak zaczynal isc do spawn pointu to sie zawieszal i lipa a teraz to sam omija jest to prawdopodobnie omijanie przeszkod w miastach lecz mowie nie jestem na 100 % pewny

Und3rsoldier.png

Opublikowano

ale i tak bardzo dobrze, że robią coś w tym kierunku :) może niebawem nie będziemy musieli pisać skryptów tylko dojdziemy na spota np. w b4 i start bot i tyle , bardzo ułatwiłoby to tworzenie np. eu pt 24/7

Opublikowano
ale i tak bardzo dobrze, że robią coś w tym kierunku :) może niebawem nie będziemy musieli pisać skryptów tylko dojdziemy na spota np. w b4 i start bot i tyle , bardzo ułatwiłoby to tworzenie np. eu pt 24/7

ale przeciez juz tak jest :P

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Opublikowano

@UP

Nie można iść tam, ponieważ to jest wersja beta :P Do cave będzie można iść bez skryptów w podajże wersji 1.42 :P czyli po wtorkowej inspekcji

Sig.png

Opublikowano

jeszcze strasznie zbugowany ten nevdata, a żeby nie zakładać new topicu , to powiem Wam, że 1.41a jest bardziej zbugowany od 1.41 , tera bot mi nie naprawia weapona ;/ i częściej występują te błędy przy logowaniu ;/