Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi banami na PL'u ?

herosman123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sciągnolem sobie KamerModa i oczywiscie musialem zobaczyc jak dziala dh ;> zrobilem nową postac (21 lvl nie potrzebna mi była ) na oddzielnym emailu niż głowna postac.Ukradłem kilka osobom drop i dziś szperałem po forum metin2 i zobaczyłem ten cytat:

2 pan także się myli. GA banują na podstawie logów, może nie każdego wyłapią, ale większość. Nie trwa to 1-2 dni, więc zgłoszeniu nie otrzymali blokad JESZCZE . Trwa to tak długo, gdyż blokada 1 lvl nic nie da- blokujemy od razu główną postać.

To, czy ktoś wyłączył DH czy nie - nie ma znaczenia, wszystko widać w logach.

Jeśli mam postać głowną i tą postac na ktorej kradlem drop na innych emailach .To dadzą bana na głowną postać też ?? Wydaje mi sie że banują tylko na email , czyli postacie jakie są zarejestrowane z tego emaila.więc jak to jest ??? Dostane bana na 2 emaile ? czyli na postać głowną i tą postac dh ? ;x

prosze o pomoc

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

oni mają takie sposoby, że jak będą chcieli to zbanują ci wszystkie konta i nie będziesz mógł się zarejestrować ponownie. Nie tylko po logach, ale także po IP ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dostajesz bana na e-mail, jak masz 2 konta na 1 e-mailu to perm leci na 2 konta

Obecnie nigdy nie dostałem bana za ''czity'' ale kumpel dostał bo popełnił mały błąd po pijaku :D

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Bzdura, na IP nie banują ponieważ nie mają takiej możliwosci.

Miedzy kontem DH a głowna postacia nie mozesz handlowac, wlasnie przez to wiele osób dostaje bana na głowne konto.

GA sprawdza logi konta z DH i jesli zobaczy ze kilka razy dawales głownej postaci Yangi to Cie wylapie...

Nicki, podobne loginy, podobne e-maile tez sie do tego przyczyniaja.

Pozdrawiam

Opublikowano

Drop wywalalem na ziemie i podnosilem harem , a dla zmyłki przez handel dałem potki ( ukradzione ) jakiemuś gościowi.Loginy mam podobne ;/ Jednym plusem jest to że mam inne emaile ;)

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

GA sprawdza logi konta z DH i jesli zobaczy ze kilka razy dawales głownej postaci Yangi to Cie wylapie...

I Tutaj jesteś w błędzie nie musi sprzedawać itemków na ''koncie z dh'' żeby dać yangi na główną postać ;)

Zawsze może w nocy wyrzucać skradzione itemki na ziemie i zbierać drugą postacią

Raczej po nazwie kont nie sprawdzają bo dużo osób ma podobne nazwy i dopisują tylko cyferki czy tam literki...

Ważne jest żebyś miał tylko inny e-mail

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Drop wywalalem na ziemie i podnosilem harem To dobrze

A dla zmyłki przez handel dałem potki ( ukradzione ) jakiemuś gościowi xD

Loginy mam podobne Nie wiem czy GA podglad na Loginy, wiem ze na Hasla nie ma ale cos kiedys tu na MPC wyczytałem, że ma na loginy podglad wiec radze dla bezpieczeństwa stworzyć nowe konto z ,,niepodobnym'' loginem

Jednym plusem jest to że mam inne emaile ;)No i gitara

I Tutaj jesteś w błędzie nie musi sprzedawać itemków na ''koncie z dh'' żeby dać yangi na główną postać ;)

Zawsze może w nocy wyrzucać skradzione itemki na ziemie i zbierać drugą postacią

No właśnie o to mi chodzi :)

Opublikowano

No dobra dowiedziałem się kilku rzeczy . mam nadzieję że nie dorwą mojego głownego konta ;)) Dziękuje za odpowiedzi .Wszystkim daje +++

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Mogą ci zbanować IP i wcale się nie zalogujesz ani zarejestrujesz.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

I tutaj się mylicie. Gdy wystartował serwer turisas miałem na oddzielnym emailu konto dropka, shopka i głownego hara. Gdy dropkiem poszsedłem troszke pokraśc dropka to dostałem bana wchodze na inne konto i tez ban i tak na kazdym z kont :( . Co gorsze mój kumpell który również zagościł na owym serwerze dzien wczesniej logował się na konto z mojego sprzętu i jak się okazało tez dostał bana na konto. Więc morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, nie uzywamy drophacka gdy wiedzy nie mamy.

Pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

O jakim ty serwerze Turisas mowisz ?? chyba jakims zagranicznym lub na prywatnym serwerze.Przejrzałem rozne fora i pisali ze na IP nie banują , chyba ze naprawde zajdziesz im za skore.Ale to tylko to co ja znalazlem ;)

mada faka zielak umyj se

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...