Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Wielka Bitwa ! Android, iOS a może Windows Phone ?

Systemy  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który system najlepszy ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktos lubi modyfikowac system i sie pawic to napweno powie ze android, modyfikacja systemu jest dziecinnie prosta.

Jak ktos woli sztywno ustawione standardy, bez wiekszych wychylen to lepszy bedzie iOS albo WP.

W androidzie wygrywa grafika, nie ma takich tytulow na wp albo na ios jakie wychodza na androida, np. GTA 3 albo MassEffect

Na androidzue jest mozlliwosc uruchamiania gier z PC, wiec jak ktos kupuje telefon do grania to bierze androida, jak biurowy to WP albo iOS.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@UP

To chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego ile jest modów do WP, root tools, modyfikowanie rejestry, całego systemu... wgl.. Takie czary :D także nie gada ża WP to zamknięty system.. Zamknięty dla Operatorów i producentów telefonów... Ale nie dal ludzi chociaż by z xda :D Także wszystko do się zrobić i wgrać :)

W lumiach jest bootloader odblokowany :) a ogólnie wszyscy go blokują :P Mozliwości ingerencji w system są duże :) radzę się do edukować najpierw :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wybieram Androida, bo jest dziecinnie prosty w użytkowaniu, dużo gierek i aplikacji. A poznałem ten system na moim tabie vedia x7 <3

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

@Coder - Widzę że ostro bronisz WP ale jak na razie Android pobija w Ankiecie wszystko na głowę :X Misiu masz rację co to transportu gier z PC na Robocika :) Już za niedługo San Andreas :D WP czy iOS nigdy się tego raczej nie doczeka :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

@UP

W ankiecie wygrywa andoird bo ludzie nie widzą co to WindowsPhone i raczej nigdy go nie używali przez dłuższy czas... Fakt że telefonów z WP moim zdaniem jest od groma

HTC ma najwięcej... Ale jednak mimo wszystko andoirdów jest więcej.... A podczas kiedy przychodzi na zakup nowego telefonów nikt nie szuka czegoś nowego.. Tylko znowu kupuje androida :P

Wiadomo wszystko ma swoje + i - ale jednak ja już bym androida nie kupił drugi raz...mialem Ace i teraz już nic z andoirdem nie wezmę.

Teraz mam Lumie 710

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

O Lumi 710 słyszałem same złe opinie :/

Co do Ace z Androidem to jest to na prawdę dobry telefon :P

Sam posiadam ego brata Galaxy Gio i polecam go w 100%

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

@UP

A powiedź jakie złe... To co ja mogę powiedzieć to to że ma trochę lipny głośnik. I to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...