Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskoteka

Oblivion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Będe puszczał muże techno na dyskotece dla 4,5,6 klas (podstawówka xD)Macie jakieś fajne kawałki ? ;P Byle nie z wulgaryzmami itp. :O Coś typu: Dj Raaban - Drop The Base, Anima Libera , Crying Soul, Lucky Star itd...

Plz ;>

sygna7mn.png
Opublikowano

Benny Benassi - przesłuchaj i wybierz. Im i tak wystarczy najgorszy badziew ;d.

Opublikowano

Taaa ^ ^.

Bo ja Tańczyc chę -dobre to jest u nas na "imprezie" robiło furore ;]

Dodaj jescze pare rzeczy po Angolu najlepiej rap i tak nikt nie zrozumie ale będą zadowoleni ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ENERGY 2000 puszczaj xD

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Wez sobie Basshuntera. Polecam:

Basshunter - Promomix

Basshunter - Halo

Basshunter - beer in the bar

Basshunter - Bass creator

Basshunter - Calcuta 2009

Basshunter - Tetris

Basshunter - Didi 2008

Basshunter feat. patrik & lillen vifta med händerna

Eddy Watta - My dream

Basshunter - In her eyes

Opublikowano

A moze cos typu rock ?. ALBO WIEM ELVIS PRESSLEJ

Avenged Sevenfold - Blinded in Chains

Mastodon - Blood and Thunder

Blur - Song2

Celldweller - Frozen

Deftones - Be Quiet And Drive

Earshot - Wait

Feeder - Sweet 16

Killswitch Engage - The End Of The Heartche

Lostprophets - Rooftops

Unwritten Law - F.I.G.H.T

Primer 55 - Loose

Rancid - Maxwell Murder

Rob Zombie - Dragula

Yellowcard - Breathing

Supergrass - Bad Blood

Jerk - Say it!

Statc x - The Only

Smashing Pumpkins - Doomsday Clock

HIM - Passion's Killing Floor

Armor For Sleep - End of The World

30364378.png

Opublikowano
A moze cos typu rock ?. ALBO WIEM ELVIS PRESSLEJ

Avenged Sevenfold - Blinded in Chains

Mastodon - Blood and Thunder

Blur - Song2

Celldweller - Frozen

Deftones - Be Quiet And Drive

Earshot - Wait

Feeder - Sweet 16

Killswitch Engage - The End Of The Heartche

Lostprophets - Rooftops

Unwritten Law - F.I.G.H.T

Primer 55 - Loose

Rancid - Maxwell Murder

Rob Zombie - Dragula

Yellowcard - Breathing

Supergrass - Bad Blood

Jerk - Say it!

Statc x - The Only

Smashing Pumpkins - Doomsday Clock

HIM - Passion's Killing Floor

Armor For Sleep - End of The World

na dyskotekach się nie słucha rocka

jakub130

ENERGY 2000 puszczaj xD

energy 2000 to trance ale też polecam

ProRivenn

Basshunter - Promomix

Basshunter - Halo

Basshunter - Tetris

Basshunter - Didi 2008

Eddy Watta - My dream

Basshunter - In her eyes

ja tam bassa huntera nie lubie

Co do topicu to polecam ci Dj tiesto (najlepszy dj świata)

http://www.youtube.com/watch?v=6nLzcLEGaV8

niektóre piosenki bardzo fajne można powycinać . Są też nazwy piosenek (również w komentarzach)

ogólnie dj tiesto i energy 2000/2009 rządzą

jak już pisałem energy to trance ale bardzo podobne brzmienie ma trance i techno

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=66512

rejestracja do all priv serwerów by me!

Opublikowano

Ja polecam

Akcent- thats my name

Akon feat David Guetta- Sexy bitch

Bo ja Tańczyc chę ^_^

Matt Pokora- They talk shit about me

Firma-brat 2

Firma-reprezentuje JP

Bezimienni- Piona

Dyskotekowe takie (^_^)

Opublikowano

Basshunter - Promomix

Basshunter - Halo

Basshunter - Tetris

Basshunter - Didi 2008

Eddy Watta - My dream

Basshunter - In her eyes

shit.

chcesz muze masz: www.livingelectro.com <--- na dyskotekach puszcza się techno-electro a nie bass hunter xD to nie stll :D

i dodam nie które:

Mr.X & Mr.Y :Journey into sound

Fragma :Toca me 2009

Dr.Motte-Love parade

Westbam wszystko mozesz dac od niego

<b><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto-->You are Talking Shit! Rally<sup>33</sup>Shit!<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--></b>

<b><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1. Diablo Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.124:27028<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

2. Zombie Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27025<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

3. Aim/Awp Only HS <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27021<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

4. FFA <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.150:27104<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

5. GunGame DM <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27030<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam/NS<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Opublikowano

ja bym nie radził firma reprezentuje JP nie to żebym nielubiła ale nierade

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

Taaak. Rap, rock - to na dyskotekę pasuje idealnie. Puść im cały eskowy szit. Oczywiście remixy.

Opublikowano

F!rma czy ja widze gdzieś gdzie autor tematu prosi o komentowanie? Ja mam swój gust, ty masz swój gust. Co byś powiedział gdy bym ja powiedział, że peje, firmy i inne rap-chujostwa śmierdzą?

Opublikowano

Matko boska , ludzie tam są techno żelki a energie 2k to shit a nie trance ^_^ wiem bo sam tego słucham.

Polecam wszystko co ssie :

raban który nawet nie jest dj , bo tylko remixuje ( ahh omfg! przyspieszył tempo co za pro o.O )

dowód ?

http://www.youtube.com/watch?v=eroc6ad9qq0

Hmm , poszukaj na best mp3 i dj vitek tam taki syf jest :) albo puść im Tiesto na 1h kawałek live i idz w pieruny.

Ps. Bania u Cygana i Mryska to podstawa :) ( to już fajne jest )

Bania: http://www.youtube.com/watch?v=lfiyeSGoBwU
Maryska: http://www.youtube.com/watch?v=D84gMUP1VZQ

A w sumie tak to:

Scooter , Rocco , Gigi'd'Agostino , Barracuda ( stare jej kawałki ) , East Clubber to jest stare i jak znalazł :)

Opublikowano

"Akon feat David Guetta- Sexy bitch" miało być nie wulgarne :P

A ja polecam dj remo, albo infinity alchemist project, morris feat. play&win - desire, kid cudi - day and night, pitbull feat. lill jon krazy,toples hej hej doby dj (wiem ,zjebane ale bania jest xD),max farenthide - number one, flo rida - right round,chris kasper - who's in da house i wiele wiele innych :P

Jak ja byłem na dyskotekach w podstawówce to wszyscy siedzieli i nikt nie tańczył xD Wszyscy zajęci jedzeniem byli :D

Mariuszw13.png
Opublikowano
"Akon feat David Guetta- Sexy bitch" miało być nie wulgarne :P

A ja polecam dj remo, albo infinity alchemist project, morris feat. play&win - desire, kid cudi - day and night, pitbull feat. lill jon krazy,toples hej hej doby dj (wiem ,zjebane ale bania jest xD),max farenthide - number one, flo rida - right round,chris kasper - who's in da house i wiele wiele innych :P

Jak ja byłem na dyskotekach w podstawówce to wszyscy siedzieli i nikt nie tańczył xD Wszyscy zajęci jedzeniem byli :D

masz racje lub podpierali ściany żeby sie im cudowna szkola nie zawaliła:)

puść im: Mezo , liroja coś wolnego tiberland zeby sie troche dzieciaczki poprzytulaly;) za moich czasow to bylem pogromca;D pieknosci podstawowkowych haha;D ale kiedy to bylo:)

<b><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto-->You are Talking Shit! Rally<sup>33</sup>Shit!<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--></b>

<b><!--fonto:Palatino Linotype--><span style='font-family: "Palatino Linotype"'><!--/fonto--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro--><!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->1. Diablo Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.124:27028<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

2. Zombie Mod <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27025<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

3. Aim/Awp Only HS <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27021<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

4. FFA <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.1.164.150:27104<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam

5. GunGame DM <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->83.143.134.61:27030<!--colorc--></span><!--/colorc--> Steam/NS<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

Opublikowano
masz racje lub podpierali ściany żeby sie im cudowna szkola nie zawaliła:)

puść im: Mezo , liroja coś wolnego tiberland zeby sie troche dzieciaczki poprzytulaly;) za moich czasow to bylem pogromca;D pieknosci podstawowkowych haha;D ale kiedy to bylo:)

wolnego? już to widzę.

- przytuul mnieee

- spierdalaj, śmierdzisz.

Opublikowano

ja oprócz energy 2000 mogę polecić C-bool, Armin van Buuren, DJ sasha, DJ Tiesto, Paul Van Dyke, DJ FLASH

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano
wolnego? już to widzę.

- przytuul mnieee

opanuj słowa, bo do ojca nie mówisz!

a co do wolnego.. jesli ty byles tak zadny ze cie zadna nie chciala widzisz:) ale niektore dzieciaczki lubia se potanczyc:) to ze ty jako jedyny masz jakies watpliwosci.. to wiesz .. shit!

@jakub + peja - piętnastak

peja - rugbisci:)

peja feat. charlie ale tytul zapomnialem ale wiesz oco kaman xD

peja -bragga:)

Opublikowano
opanuj słowa, bo do ojca nie mówisz!

a co do wolnego.. jesli ty byles tak zadny ze cie zadna nie chciala widzisz:) ale niektore dzieciaczki lubia se potanczyc:) to ze ty jako jedyny masz jakies watpliwosci.. to wiesz .. shit!

Och...No bo co mi zrobisz? :( Na moich dyskotekach było więcej rzeczy do roboty niż samo tańczenie i nie zawsze się bawiłem. Nie bij.

Opublikowano

ja ci polecę "009 Sound System" ich piosenki wymiatają a zwłaszcza "009 SounD SysteM

"

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
wolnego? już to widzę.

- przytuul mnieee

Owned i jego teoria miłości.

Scooter rox :<

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...