Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] BAN NA KONCIE SMITE by Diaz7321

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :)

Ściągnąłem speedhacka od Diaz7321 i odrazu po wejsciu w menu kicknęło mnie i dostalem bana.. Wchodze na moje prawdziwe konto i mnie tez zbanowalo po minucie pozniej 15minut pozniej znowu mie wywalilo i zbanowalo.. Wiecie co teraz poradzic ? Co zrobic bby nie dostawac banów ? Odrazu mowie ze tylko za 1 razem mialem cheata a potem juz nie i usunelem.. Pomocy

Opublikowano

Musiałbyś zmienić IP, aby nie wykrywało, że ten numer używał hacka.

To akurat też zauważyłem ale nigdzie sie nie da zmienić chyba IP na MULTIMEDII ..
Opublikowano

Ściągnij program HotSpotShield - nim da się łatwo, a zarazem skutecznie zmienić IP ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

a jak go obsłużyć ? :D Ściągnąłem i włączylem klikam connect i coś mi sciaga i samo nawet nie pytalo d\gdzie sie zainstalowalo.. BN|Nigdzie nie widze zeby mi mialo zmienic to ip

DZIEKUJE BARDZO ! POKAZUJE , ZE MIESZKAM W CALIFORNI W USA ! :D HAHA POZDRO !

Opublikowano

Jeśli ten program jest dla Ciebiee tak skomplikowany, to polecam HideMyIP.

W obsłudze jego sobie na pewno poradzisz ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Przepraszam że co? jakie by Diaz7321? Chłopie wytłumacz mi prosze o co chodzi ?!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ściągnij program HotSpotShield - nim da się łatwo, a zarazem skutecznie zmienić IP ;).

A czy po zmainie ip bede mogl przywrocic stare ip ? a jesli tak to prosze odrazu o odpowiiedz :)

Opublikowano

A czy po zmainie ip bede mogl przywrocic stare ip ? a jesli tak to prosze odrazu o odpowiiedz :)

Zdaje mi się, że trzeba zamknąć program :) Ot całą filozofia :D

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Tak się kończy używanie hacków :> Ja bez H A C K Ó W 1min temu na hadesie staty 22:3:9 jak dla mnie to wystarczy ;]

Nie dostalem bana w smite tylko sie pytam bo chcialem cos sprobowac w innej grze dobra zamknijcie ten temat juz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...