Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Zrobiłem sobie niedawno moją pierwszą sure wp na globalu. Chciałbym by to była postać uniwersalna: pvp, dobry exp, DT, wojny.

Ale mam problem bo nie mogę się zdecydować jakie wybrać skille dla tej mojej uniwersalnej sury. Daję tak:

1. Ostrze

2. Wirek

3. Zbroja

4. Paluch

5. I tu właśnie nie mogę się zdecydować: Rozpro czy Strach?

Proszę się wypowiedzieć bo ja już nie wiem.

P.S. Istnieje możliwość resetu jakiegoś skilla na wyższym lvl. Lecz proszę powiedzieć na jakim lvl ten skill zresetować i do ile go wbijać w ogóle (M, G)

Pozdrawiam. Stawiam lajki.

Opublikowano

Bierz stracha, ponieważ lepiej się z nim expi. Rozproszenie nie bierz bo do expa wcale ci się nie przyda.

O resetowaniu skili bardzo mało wiem więc w tym ci nie pomogę.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

i teraz musiałbyś sam wybrać czy wolisz pod pvp czy exp, bo:

rozpor - pvp

strach - exp

ja ci polecam i tak strach, bo mniejsze hity są Tobie zadawane.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bierz stracha, ponieważ lepiej się z nim expi. Rozproszenie nie bierz bo do expa wcale ci się nie przyda.

O resetowaniu skili bardzo mało wiem więc w tym ci nie pomogę.

Właśnie się mylisz, rozpro do expa się przydaje ;)

Zwłaaaaszcza w v2 ;)

Uniwersalny bulid: Ostrze - Wir - Zbroja - Palec lub Strach jak to woli, PvP czy Exp. Rozpro na końcu.

Rozpro na końcu ? Czarowaną zbroję się powinno robić na końcu. Rozpro to pro elo skill. Żaden cwel nie da rady odbić spota.

Wiem o czym mówię bo grałem wp od początku astrala. Wolałem już brać 2-3 grupki mniej niż być wyganianym z każdego spota bo

jak wiadomo sura wp na mniejszych lv (mniej niż 80) to trochę dupa w pvp. Rozpro idealnie załatwia sprawę bo każdemu można coś rozproszyć.

@topic

Rób ostrze, wir, rozpro, strach, palec i na końcu dopiero czarowaną zbroję.

Rozproszenie na 100% Ci się przyda przeganiając cwaniaczków którzy będą Cię chcieli wygonić.

Czarowanej zbroi nie masz co robić, nie sądzę żeby deff był Ci jakoś specjalnie potrzebny jeżeli chcesz wbić

duzy lvl. Może i troszkę wolniej Ci się będzie expić ale za to potem gdy nie będziesz expic to ten skill będzie nie przydatny.

Ja miałem taki build : ostrze, wir, palec, rozpro, strach i potem już dawałem pkt w zbroję.

Mając rozpro możesz wygrać walkę bez walki, przeciwnik sam się podda. Nie wytrzyma psychicznie i sobie pójdzie :D

HBV27j.png

Budowniczy
Opublikowano

Po przeczytaniu waszych wypowiedzi doszedłem do wniosku że chyba tak pojdę:

1. Ostrze (już M1)

2. Wir (już M1)

3. Zbroja

4. Strach

5. Palec

6. Rozpro Z tym że jak zacznę expić na setauo w grocie to zresetuje zbroję i dam wszystko w Rozpro.

P.S. Może mi ktoś powiedzieć od jakiego mniej więcej lvl Sura WP daje radę na setauo w grocie? I do jakiego Poziomu wbijać zbroje jak i tak ją będę resetował.

Budowniczy
Opublikowano

Powiem tak mam na razie 39lvl :)

Chyba na 86lvl będę mógł resetować zbroję dla rozpro?

Tak właściwie to do ile wbijać Zbroje pamiętając o tym że będę ją resetować.

Opublikowano

Ja mam 86 lvl surę wp i bulidem jechałem ostrze>zbroja>wir>palec>rozpro do 86 lvla strach nie jest tak potrzebny jak zbroja która lepiej się spisuje także w grocie na golemach po wbiciu 86 zmieniasz zbroje na strach i expisz na magistrach gdzie zbroja gówno daje bo tam mega przeszywki wchodzą a strach ładnie kosi, rozpro jest pro najlepszy skill dla wp obok palca dzięki niemu możesz z wojami body czy bm' ami robić co chcesz w pvp, przy full ludziach z palcem i wirem na P 3/4 ludków idzie na 2 skille ;].

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...