Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2.pl Crack do Smoczych monet !

aleks172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem na youtube autentyczny generator smoczych monet ,filmik pojawił się chyba wczoraj , jedyne co zrobiłem to pobrałem go tak jak mi kazano w opisie co najważniejsze i najśmieszniejsze to on działa :D ! ... a tu stronka z tego generatora xxx i tam jest ten filmik podany , pobieracie na własne ryzyko ,choć zapewniam że działa

Opublikowano

Po 1 - Daj na inny hosting bo nie bd podawał im swojego nr (nie tylko na tym hostingu możesz zarobić -,-)

Po 2 - Daj SKAN

Inaczej nie pobiorę
Opublikowano

Pewnie, 9999 SM + darmowy keylogger na kompa. Ludzie, zrozumcie - nie ma żadnych yanghacków, tradehacków czy smoczemonetyhacków xD i na autora tematu leci raport.

Opublikowano

Sorry za słownictwo ale rozpierdala mnie takie coś, jebany naciągacz, pozwoliłem sobie wam to zademonstrować:

43670693.jpg

Ja widać 0 ale jak zapiszę stronę na pulpicie i zmienię wartość sm na 500 oto wynik.

72785332.jpg

A po drugie myślicie dlaczego nie klikną na w opcję informację o koncie albo nie zalogował jeszcze raz konta? bo było by zero, a nie 30.

Moja opinia, autorze kochany, jesteś zerem i kolejnym dzieciakiem który myśli że nabierze innych, na takie gówna, spróbuj w piaskownicy albo w przedszkolu to może jakiegoś srala na ten szajs nabierzesz czopku obesrany!!!

Opublikowano
Moris12 właśnie dlatego robiłem ss i pisałem tyle, bo na tym forum są ludzie którzy wierzą, a są i tacy co mają w dupie twoje słowa i chcą to sprawdzić, dlatego staram się to uświadomić wszystkim :)
Opublikowano

Nie działa i juz wam mówię jak on to zrobił.

W operze (wiem, że ma google chr.) wygląda to tak: bierzesz prawym przyciskiem myszy i klikasz "Źródło Strony", tam jest całe źródło (W tym przypadku strona Metin2) i po prostu podmienił sobie zamiast 0 SM wpisał 30 SM odświeżył stronę i po odświeżeniu ukazał się nowy wygląd strony. Po następnym odświeżeniu strony te 30 SM znika ;)

edit: ten program najpewniej automatycznie to robi ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...