Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BlackD Proxy a Win 7

dirtydog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, używam Windows 7 i od kilku dni próbuje znaleźć rozwiązanie ale średnio to wychodzi. A więc po uruchomieniu BlackD Proxy ściągniętego od producenta z oficjalnej strony wszystko odpala się normalnie jednak po zalogowaniu się bot nie widzi postaci tzn. w zakładce cavebot jak i innych nie mogę wybrać mojej postaci (w miejscu gdzie powinienem wybrać postać pisze not connected). Próbowałem już pisać posty na forum bota i kilku innych forach, wszystko bezskutecznie ponieważ nikt nie wie co może być nie tak. Próbowałem już wszystkich sposobów które znalazłem w necie, od uruchamiania jako administrator i w trybie zgodności, poprzez wyłączanie firewalla i antywirusa, na przeinstalowywaniu i doinstalowywaniu wszelkiego rodzaju bibliotek takich jak c++, net.framework itp. kończąc. Jeżeli ktoś miał podobny problem, również używa Windowsa 7 i wie jak można rozwiązać ten problem niech się wypowie ale proszę, bez zbędnego nabijania postów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy w blackd klikasz w tibiamc czy sam uruchamiasz jak sam jest to błąd lub źle wybrałeś lokalizacje tibi.

Próbowałem odpalać tibie przez blackd i z pulpitu.

Ustaw ze zgodnością z Windows xp z service pack 2 i uruchom jako admin

Dalej bez zmian, not connected.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...