Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamieniarz

LP!

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam

Czy zakupując u kamieniarza kredyty (pl3), jest opcja płacenia tylko przelewem czy przyjmuje on również doładowania? Niestety, interesuje mnie tylko ta druga opcja, a takowego handlarza nie moge znaleźć :( .

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Uczeń
Opublikowano

Mam taki zamiar ale może ktoś u niego już w taki sposób kupował.

Opublikowano

Lepiej kup u kash'a, będzie lepiej, bo za doładowanie masz mniej kredytów, tak ja znam takiego co kredyty za doładowania sprzedaje, ale kwota będzie o 50% mniejsza.

Opublikowano

Z tego co mi mówił to on tylko przelewy, ukash i psc. Doładowań raczej nie chce ale wiem że przelewem jest najwięcej kredek :) Pozdrawiam

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Z tego co mi mówił to on tylko przelewy, ukash i psc. Doładowań raczej nie chce ale wiem że przelewem jest najwięcej kredek :) Pozdrawiam

No to po co ma w ofercie że przyjmuje doładowania z Orange jeśli ich nie chce moim zdaniem powinien usunąć ta opcje ze swojej str. ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Uczeń
Opublikowano

Ehh 150 mln to troszkę słabo. Trudno kiedyś widziałem na allegro innego dilera, u którego da się doładowaniem płacić i było 400 :) . Za najlepsze odp po like .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...