Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Newsy z Facebooka Darkorbit :D

Loude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbiorczy temat o ciekawych i przydatnych newsach z FaceBooka Darkorbit:)

Automatic Bot Detection 2.0

Findings from the first iteration of the Automatic Bot Detection led to the Automatic Bot Detection 2.0. The High Council of the Companies evaluated the damage that these auto-piloted ships do to the Companies and the Pilots that take proper care of their Ships. In the light of the recent attacks of the Reapers the Council decided that there is no longer any leeway for threat from the inside.

The Nanobots injected to every ship were improved and are able to shut down ships permanently faster in case that there seems to be a general fault in the integrated security measures of the ships. The previously instated 4-staged system that evaluated the security measures and gave the Pilots the benefits of a doubt got reduced to a 3-staged system due to vast improvements in the analysis that happens in the datacenters of the Companies.

Nie tłumacze narazie na Polski bo zaspany jestem.

Opublikowano

Hmm... oby nie wprowadzili...

Niestety to co napiszą na fb. prędzej czy później jest wprowadzane go gry .

Uczeń
Opublikowano

Trzeba sie przyzwyczaić, że od czasu do czasu starają się psuć nam gre ....

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Czyż by to był jakiś system do banowania botów ? :) jeśli tak to wspaniale. Stracę jedno konto ale jeżeli kosztem uczciwej gry to z przyjemnością poniosę te stratę.

Opublikowano

Coś tam piszą że będą wykrywać auto pilotowane statki czy cuś takiego.. poprostu będzie lepsza ochrona przed botami ;>

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

już wstawili :x

to jest coś jak hack shield, czy game guard tylko, że na boty. Wykrywa i banuje boty. Lecz nie martwcie się, bigpoint jest jak ea, wstawią to, lecz banów nie będzie, bo nie chcą robić sobie więcej pracy. A tycząc sie bota, ok. 2 dni i obejście gotowe ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@UP to nie ta bajka wątpie żeby ten cały NyX był jakimś hłamem na boty , tutaj(DarkOrbit) na boty jest prawdopodobnie jakiś skrypt i skrzyneczki niewidzialne dla gracze tak zwane boxy pułapki

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

racja w google tłumacz się nie da tłumaczyć xdd

Mi się wydaje z tego co zrozumiałem że to coś będzie na boty.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

racja w google tłumacz się nie da tłumaczyć xdd

Mi się wydaje z tego co zrozumiałem że to coś będzie na boty.

a mi się wydaje że to z botami nie ma nic wspólnego chyba że z tymi na x-1 które latają w pobliżu

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...