Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft + email skradzione pomocy

Magikr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zakupić gift code mialem go 2 miesiace dopoki nie stracilem e mail kupiłem go za 100 zł na allegro i mam dowod kupna produktu . Bardzo prosze was o pomoc bo nie wiem czy to konto moge jeszcze odzyskać . Na emailu mi nie zależy .Zależy mi tylko na minecrafcie !!!!!! Mam dowod na innym mailu jak cos .

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem, to chodzi o to, że ktoś ukradł Ci e-maila na który było założone konto minecraft i zmienił hasło? Jeśli tak to już tego nie odzyskasz, chociaż jeśli zostałeś oszukany zawsze możesz zgłosić to na Policję.

^^

Opublikowano

Najpierw zrób skan darmowym programem Malware Bytes Anti Malware, aby upewnić czy nie masz keyloggerów lub innych wirusów, następnie spróbuj skorzystać z opcji przypomnienia hasła na emailu.

9Sg9q.png

by

adx52x

Opublikowano

Możesz spróbować, chociaż wątpie aby to w czymś pomogło. Szczególnie, że kupowałeś gift'a na allegro. Gdybyś już zdecydował się pisać, pamiętaj aby pisać po angielsku.

^^

Opublikowano

Na google-> gmail jest opcja odzyskania konta.

Na wp też może takie coś być.

Załóż nowy email i napisz do supportu że skradli ci.

Powinni przysłać jakiś forumalrz i wypełnisz i powinni oddać

Opublikowano

chodzi ci o wp to już pisałem napisali tylko jak odzyskać konto przez e mail a napisalem ze dane zostaly zmienione !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...