Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TommyCrusher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest laucher i na jakas mape mnie przenosi i mnie wbija na pegasus o co chodzi?? NIE BEDE SCIAGAC CLIENTA

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybierz ze spisu fire i odpowiedni channel jeśli chcesz zagrać na fire.

Konto jest jedno na oba serwery więc musisz wybrac odpowiedni przy starcie.

Launcher na pewno działa poprawnie sam sprawdzałem kilkakrotnie.

Opublikowano

Wybierz ze spisu fire i odpowiedni channel jeśli chcesz zagrać na fire.

Konto jest jedno na oba serwery więc musisz wybrac odpowiedni przy starcie.

Launcher na pewno działa poprawnie sam sprawdzałem kilkakrotnie.

ja chce grac na pegasusie

Nie Mam Sygny. Po co mi :)

Jak dasz takie fajne + to ja sie odwdziencze

Opublikowano

Zasadnicze pytanie ; Dlaczego nie da się wejść na żadną z tych mapek do expienia ? Mam na 100lvlu w av2 expić ?

Opublikowano

Porozmawiaj z Hwa-Hae lub uzyj pierścienia teleportacji do przedostania się na te mapy potrzebne sa różne rzeczy plus lvl. NPC/Ring wskaże ci rzecz potrzebną do przeteleportowania.

Opublikowano

A co z tymi graczami co już się napracowali i osiągneli cokolwiek na serwerze?

Panie Tommy tutaj nie chodzi o grafikę, bo grafiki te owszem były opublikowane właśnie dla takich celów jakie je stosujesz, kradzieżą jest napis "

Created by

TommyCrusher"

Rozumiesz? Bo to nie ty stworzyłeś tą grafikę, napis powinien wyglądać tak: "Copyright <tutaj znak C w okręgu>

FireMT2".

Mam nadzieje, że rozumiesz różnice po między tym, co ty napisałeś, a tym co powinno być tam napisane.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

MIałem się nie wypowiadać więcej ale powiem to:

To ty nie masz pojęcia co do własności i zrobienia czegokolwiek samemu, cała strona czyli kod do niej oraz oprawa graficzna czyli wykorzystanie grafik jest w 80% moja, wiec mam 100% prawo napisać na dole created by ME. To ja jestem kreatorem tej strony, a nie twórca grafik który udostępnił te grafiki w sieci...

Na moich stronach jest wykorzystana część kodu pobrana z oficjalnych zródeł udostępniających bazowe silniki do stron www oraz z opublikowanych darmowo w internecie layoutów, jednakże w czasie procesu tworzenia tych stron zostały one w takim stopniu zmienione(przekodowane), że w niczym nie przypominają już bazowego produktu. Przypominam że takiego kodu w moich stronach zostało użyte 20% z których praktycznie pozostaje znikoma cześć po przekodowaniu.

Miałeś rację co do jednego ,ale nie powiem ci do czego, ponieważ ta sprawa już została przeze mnie poprawiona i za co faktycznie przepraszam właściciela tego obiektu.

Nie zmiania to faktu że to ja jestem kreatorem tej strony.

Copyright należałoby napisać gdybym użył w 100% czyjegoś kodu strony wraz z oprawą graficzną co tutaj nie miało miejsca. Jedyną rzeczą na której mógłbym użyć znaku Copyright są grafiki jednakże musiałbym to zrobić na każdej z osobna i popsuć wygląd własnego produktu!

Wracajac do serwera przypominam o jego istnieniu!

Opublikowano

A co z tymi graczami co już się napracowali i osiągneli cokolwiek na serwerze?

Skoro osiągnęli coś raz, osiągną i drugi raz. A żeby było im łatwiej, proponuję dać np. 100% exp'a na tydzień, za to, że usunęliście postacie ... Wtedy będą równe szanse dla wszystkich ...

Opublikowano

Do du*y serwer.Bronie z sr proszę was.Haha.Pokręcone z pomieszanym co do broni.Ogarnijcie je,a nie.Na tym serwerze jest najleprzy świetlik(sztylety).Potężne DMG(jak dla ninji dagger),lud i sr,oraz um.Wyrównajcie mniej więcej troche te bronie.Usuńcie epiki z broni na 70lvli zróbcie tak:bronie z sr 75lvl służą do expa i zróbcie żeby epiki z nich też posiadały sr i żeby nie było luda.Co do epików z broni na 65lvl zróbcie do pvp.Jak tego nie zrobicie w sierpniu padnie wasz serwer.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Szczerze?

Prezka mnie zachęciła bardzo szybko : >

Az rozdziera mnie od środka z radości ze za 30min będę miał clienta, mam ochotę zagrać tu surą WP (Nie zmieniając na BM przy max lvl)

Ściągnę clienta i dam edit, chyba ze nie będę w stanie wyłączyć gry ^^

@edit

Server jest super, jedyny minus to mało graczy.

Wbijac do Shinsoo ja mam nick KimboSlice

Pozdro

Opublikowano

Padł ?!

Nie dziala i strona i sie zalogowac nie moge :<

@edit Już działa wbijać.

Zapraszam do Shinsoo nick KimboSlice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...