Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gramy na GladoR.

PadamWGrocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram,Nick:JuriBojka,Chunjo,Ninja Lv. 247 :P

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Grałem ale admin to ... lepiej nie mówić bugi nie ogarnięte tylko ich co raz więcej , jedyna rzecz to że event w każdy piętek a tak to lipa klasy nie są równo traktowane

wbiłem 250lv co się żadko zdarza xD i skończyłem grać :)

Opublikowano

Z wszystkich polskich 4funów GladoR to najlepszy serwer..

Gram tam aktualnie pod nickami; iPhone, iPod, Morighane, WolfFr4m i parę innym 250 lvl.

Jakby coś to w grze piszcie najlepiej pod nicki iPhone/iPod, mogę coś tam pomóc jbc. Chunjo rlz

Opublikowano

Z wszystkich polskich 4funów GladoR to najlepszy serwer..

Gram tam aktualnie pod nickami; iPhone, iPod, Morighane, WolfFr4m i parę innym 250 lvl.

Jakby coś to w grze piszcie najlepiej pod nicki iPhone/iPod, mogę coś tam pomóc jbc. Chunjo rlz

Szkoda że Chunjo :<. W sumie pomocy raczej nie potrzebuje tylko uleszaczy na trute V3 nie mam :<.

Ale to się dropnie.

SS-y nowe dodane :)

Opublikowano

Grałem kiedyś na początku serwera...

Wiele nickow a miedzy innymi:JasnaCholera albo WorldIsMine.Wbijałem na nich +240lv i oddawalem kolegom :)

nanicz.png

Opublikowano

mapa na 180 nie służy do expienia i jak słyszałem może ci się tam zbugować postać

a na mapke od 200 przygotuj zbrojkę z kd witala +9 bo ciężko się tam expi bez niego

pisz na wołaczu, żeby ktoś cię tp na tą mapkę większość przenosi za 50 halucynek

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

W shinsoo jesteś także znajdź sobie typa 200 - 210, spokojnie takiego znajdziesz dasz mu coś to przerzuci.

Na mapkę musisz mieć koniecznie zbrojkę z kd wita +9, bloku +6, bony musisz przygotować na elakos. Z początku możesz nie dawać rady, z czasem dojdą Ci nowe zbrojki, zwiększysz defa to spokojnie ogarniesz spota.

Na poczatku musisz mieć dużo defa.

Opublikowano

mapa na 180 nie służy do expienia i jak słyszałem może ci się tam zbugować postać

a na mapke od 200 przygotuj zbrojkę z kd witala +9 bo ciężko się tam expi bez niego

pisz na wołaczu, żeby ktoś cię tp na tą mapkę większość przenosi za 50 halucynek

W shinsoo jesteś także znajdź sobie typa 200 - 210, spokojnie takiego znajdziesz dasz mu coś to przerzuci.

Na mapkę musisz mieć koniecznie zbrojkę z kd wita +9, bloku +6, bony musisz przygotować na elakos. Z początku możesz nie dawać rady, z czasem dojdą Ci nowe zbrojki, zwiększysz defa to spokojnie ogarniesz spota.

Na poczatku musisz mieć dużo defa.

Dziękuje za rady. Chętnie z nich skorzystam macie Like :).

Kd wita nie wiem skad wytrasne ale spokojnie. Zrobie reniferka :)

Opublikowano

bardziej opłacalne jest kupienie niż zrobienie renifera

renifer na 6h 6-10 chi

witala +9 8-9 chi

więc ceny podobne a witala masz na zawsze :P

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

renifer kosztuje 10 - 12 chi.. a kd wita ja sellam po 10.

kd witala lepiej samemu robić, zbierać kasę z kominów o ile dasz radę na tej mapce wgl kominy utrzymać.

Opublikowano

Przypominam,że renifera da się zbugować i wtedy ma 480h :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...