Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Strony Pamietnika

Pistan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna gram na PLU i dobilem 40 lv , otrzymałem misje znaną każdym strony pamiętnika . Mój quest polega na wydropieniu strony pamiętnika z Best Kapitana

Lecz bije je i bije na 40 i nic nie dropi na Wiki napisano ze nagrodę można odebrać na 47 lvlu czy tylko na 47 lvlu wydropie strone ?

vbga9ykdwgkx_t.jpg

Opublikowano

Wydropić może nie tylko na 47 , na 47 masz mu oddać . ale pamiętam jak gralem na plu, ze też kupe bestów ubiłem ok.25 zanim strona dropneła.

Opublikowano

Nie zależy od tego, czy zmienisz miejsce czy Też Ch, tutaj tylko fart się liczy. Bij , bij , bij. Wkońcu napewno dropnie.

Dafuq ?

Opublikowano

To jest praktycznie tak samo jak z Goo-Pae -.- Trzeba się po prostu męczyć :3

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

Ja dropiłem ją na 54lvl.

Słuchaj z Best. Kapitanami i z Zawiadakami zawsze miałem problem. Biłem po kilka h (ok 3h) aby wydropić. Znajdź sobie wolny czas kiedys, i lataj od ch1 do ch4. Daj sobie 2h. Jak Ci sie nie uda dropnać to sprobuj jutro albo wieczorem. Bo bić 4h Besty to rzygać się chce..

Opublikowano

Jednemu gościowi dropnie za pierwszym razem a drugiemu może za dziesiątym razem dropnąć.

Szczęście tu się tylko liczy.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Dropnąć możesz pomiędzy 40-47lvl'ami. Oddajesz dopiero na 47lvl, później będziesz miał tego dużo (czyt:tych misji).

Ja pamiętam, że zabiłem chyba z 1k zawadiaków i ani jednej strony (na 50coś lvl) ;)

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...