Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś dobry horror.

Euclys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiegoś dobrego horroru.

Może być on stary, albo i nawet z tego roku, byleby straszny, a nie jakaś klapa :s.

Opublikowano

Zombieland, Egzorcyzmy Emily Rose, Sierota .

hahhahahahahahahhahhhaahaahaahahaha.... połowa filmu to pierdolenie o tym że Emily jest opętana. Może z 5 scen jest fajnych reszta to gówno.

Opublikowano

The woman in black , paranormal activity , Rec, czarnobyla nie oglądaj zjebany horror.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

The woman in black , paranormal activity , Rec, czarnobyla nie oglądaj zjebany horror.

Dzięki..Właśnie skończyłem pobierać czarnobyla :D

The woman in black też dobry

Czarnobyle widełorecenzja w czech sowach

Jeżeli ktoś zastanawia się nad pobraniem tego filmu to odradzam.Nie jest on prawie wogóle straszny,a cała akcja zaczyna się w 55 minucie a kończy 15 minut później,gdy reszta ocalałych umiera bezmyślnie uciekając,zostawiając za każdym razem 1 osobe..Na końcu przeżywa 1 dziewczyna ,którą odnajdują ukraińska armia?Lekarze transportują ją do szpitala po czym mówią:Za dużo widziała.. I wrzucają ją do celi z napromieniowanymi ludźmi z czarnobyla.Tak kończy się ten zjebany horror.Moja ocena 3/6.hyba bente klocuchem15

Opublikowano

Ahh... Koneserzy horrorów widzę... Hasha Zombieland to komedia -.-" Teraz już nie robią strasznych filmów chociaż znajoma oglądała wczoraj Czarnobyla Reaktor Strachu i jej podobno ostro serce waliło :D ( Obsrajdupa moja xD )

Dobre horrory to:

Halloween - Polecam oglądać od 1 części do 4 omijając trójkę.

Piątek 13 <3 Wszystkie części ale od 7 to już lipa.

Teksańska masakra piłą mechaniczną <3 !

30 dni mroku

Wzgórza mają oczy.

Wymieniłem te lepsze co mi się podobały, co do filmów o duchach czy zjawach typu Paranormal Activity czy coś to wsadźcie je sobie gdzieś -.-

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

Rec,Paranormal Avtiviti:D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

M jak Miłość

Dobry trol zawsze spoko ;_;.

@Topic

Mkay, skorzystam z kilku propozycji.

Dzięki wielkie, można zamknąć.

Opublikowano

Duch - taki film z lat '80 chyba kilka czesci bylo, pierwsza najlepsza :). Dom na cmentarzysku indian, opętanie, jezeli wczuc sie w klimacik moze przestraszyc, a wybrednych rozbawic ;>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...