Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klocuch12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to on. Już myślałem, że ten dzieciak się utopił czy coś... Zniszczyłeś moje marzenia <_< Z dwojga złego wole już te jego trollujące recenzje, niż jakieś denne przeróbki (jeśli tak to można nazwać).

7m9a.png

Opublikowano

Hm, no nie wiem, jakoś zaprofesionalne tło ma. A do głos można przerobić. Ale oglądając te filmy na nowym kanale myślę, że on to na specjalnie robi.. Po prostu nudzi mu się i trolluje ludzi.

Opublikowano

Mi się wydaje że on jest jednak naprawde taki pojebany,jak obrabia filmiki to jakies dziwne glosy sa,mowi cos i w polowie to wycina,nieraz go nie slychac.Może z tego wyrosnie xD ( Sory ze bez interpunkcji ale nie chce mi sie szukac przecinkow na telefonie ;S)

@UP

Jestem jaguarem wcieklym psem.Jebłem.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Ehhm, jak widzę jego "Let's Play" to rzygać mi się chce. Strasznie trolluje. ;x

Na pewno drugi kanał xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

On jest za głupi żeby dostać partnera :D ale 21tyś widzów jakoś uzbierał..

Nie potrzeba mieć partnera by zarabiać na youtube. Ja tez nie mam partnera a zarabiam na yt na reklamach.

Dodaję tylko gp z metka (dla zabawy) i dziennie nawet jak nie dodaję filmików leci mi po 0.60-0.70 euro ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie potrzeba mieć partnera by zarabiać na youtube. Ja tez nie mam partnera a zarabiam na yt na reklamach.

Dodaję tylko gp z metka (dla zabawy) i dziennie nawet jak nie dodaję filmików leci mi po 0.60-0.70 euro ;)

Klocuch nie ma reklam.

Grażynka wrzuciła nowy film..

Opublikowano

Uświadomcie sobie ,że nie da się utrzymywać takiej barwy głosu podczas śmiania sie.

a tak btw. to jest zbyt realistyczne na trolling

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

OMG.

Co to za debilny dzieciak jest ?:D

Pierwszy raz to widzę ...i jestem w szoku ,ale śmiać się z głupoty nie mogę przestać :D

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Mi się wydaje ze on nie jest na tyle inteligentny żeby wiedział co to jest trolling.A co do partnera bo ja nie w temacie da się mieć go poniżej 18 lat ?

Opublikowano

ON NIE TROLLUJE JA WAM TO MÓWIĘ.

Powiedzcie jaki geniusz wymyśliłby ,że spoiler to ławka na samochodzie?

Co za geniusz wymyśliłby ,że jest coś takiego jak gta sa nandreas?

Tego po prostu nie mógłby wymyślić nikt na tyle inteligenty ,żeby wiedział co to trolling ;0.

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Może trolluje, może jest po prostu taki głupi, ale trzeba mu pogratulować, że samą głupotą nabił tyle wyświetleń. Ktoś kiedyś napisał, że on jest chory i jego rozwój zatrzymał się na etapie 9-11 albo 10-12 lat, ale jego "kolega" podobnie jak Mr.Klocek nie świeci inteligencją.

7m9a.png

Opublikowano

Troll czy nie i tak go oglądam , lubię się z niego pośmiać.

@offtop

Mozna miec partnera jak nie ma sie 18 lat ?

@Edit

Co do konta to na pewno nie jest fake , bo na takim forum na ktorym ma konto od wielu lat , w sygnie ma napis " Nowe kąto jutube"

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Mozna miec partnera jak nie ma sie 18 lat ?

Można, ale potrzebujesz zgody opiekuna.

Klocuch <3

Pewnie to jakaś teoria spiskowa. Ale i tak jest dla mnie w topce polskich youtuberów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

jak ja nie lubię tego dzieciaka. Wgle nie jest ogarnięty, zanim pomyśli to papla, że albo się śmiać, albo płakać. Nie wiem czego wy chcecie słuchać jego, ale on po prostu nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Robi jakiś konkursy, żeby jego malować itp...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...