Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP Skile,V2

RastaBooS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sure BM 75lvl i zrobiłem ogniste uderzenie które posiadam juz na m9 a sferke na 6. Opłaca sie czytac oz na uderzeniu i wbic pierwsze sfere potem duchowy cios i wgl nie wbijac uderzenia. W v2 działa bon na Zwierzeta?

Opublikowano

To tak narazie Ci powiem z mojego doświadczenia.

Posiadam surę 65lvl - też BM :). Tak samo kiedyś wbiłem ogniste uderzenie na M7 bodajże, później się zorientowałem, że nie mam ochronki na M i dupa. ;) próbowałem OZ i nie dało się cofać. Trzeba było przez IS cofnąć skilla.

Jeśli chodzi o V2, to nie działa tam żaden bon, który działa jako ''silny przeciwko xxx''. Tam się pakuje w defa, abs. PŻ, reg. PŻ, krytyk. Zapomniałem o jednym ! Działa tam kd potwora, co sporo nawet daje.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

a można 1 skil resetnać czy wszystkie?

Można jeden, jest specjalny zwój w is'ie. Jak nie chcesz wydawać kasy na is, to wypełnij reklamy na forum masz kilka poradników na darmowe sm

Opublikowano

No lipa trochę, że pojechałeś w ogniste. Ten skill powinien być ładowany jako ostatni, on wystarczy na 1.

Najlepszym wyborem byłoby to, gdybyś kupił SM lub jak wolisz powypełniał ankiety ze SponsorPay'a i zakupiłbyś sobie zwój do cofania skilla i po prostu zresetował ogniste.

Co do bonów w v2 to nie działa tam bon na potwory.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...