Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wiedźmin 2 Kejran bug

damianek1100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Kejranem,

rozpoczołem grę na Mrocznym zrobiłem wszystkie misje poboczne wziołem się wkońcu za Kejrana,

Rynsztunek Świętokradcy cały, ale mniejsza walczę , jedna 2-ga , 4-ta macka przecięte i mam wbić się w tą mackę klikając najpierw PPM a potem kilkukrotnie klikając LPM

pojawia się pasek "ładowania" za każdym kliknięciem przesuwa się trochę do przodu. Tyle że nie zaskakuje mi, mogę mieć go pełnego kilknąć jeszcze z 4-5 razy a itak zlecę z tej macki, utknołem w tym momencie.

Proszę o pomoc, savea gdzie Kejran został pokonany albo jakieś rozwiązanie Buga bez reinstalu gry bo nie chce mi się przechodzić to od nowa /;

Wiedźmin 2 Legalny z Empika ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz naciskać ile wlezie, mój brat to zrobił to tak, że po kombinował w czułości myszki i wtedy z całej siły naciskał w 'klawisze' myszki. Zaraz wrzucę save. :)

/Prosz. ;)

DL

http://www.speedyshare.com/RFyqg/wiedzmin-dla-mpc.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/42a0d70acbac2433f9ff16eb60b28d65183c613b8ddbf0e4bce8f24a925de2d0/analysis/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie rozumiem. W moim poście masz link do sava z pokonanym kejranem. Save wklejasz go folderu gamesaves. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dodam jeszcze od siebie, że to klikanie w myszkę to jest QTE. Napisz mi na PW czy jeszcze będziesz potrzebować temat. ;)

8can.png

Opublikowano

save jest na poziomie łatwym a na łatwym ukończyłem grę.Nie mogę przejść Kejrana, na Mrocznym poziomie nie wiem czy jest jakiś sposób na klikanie żeby zaskoczyło, bo próbowałem utrzymać się tej macki po kilkanaście razy przy każdym nowym napływie chęci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj zakupić jakieś lepsze uzbrojenie oraz bronie. Przed walką musisz zażyć Jaskółkę oraz Mangustę. Może zmień myszkę do tego QTE. :)

8can.png

Opublikowano

Spróbuj zmniejszyć rozdzielczość oraz w opcjach gry odznacz trudne QTE.

8can.png

Opublikowano

QTE to jest to jak np. naciska się w myszke by napiąć balistę albo uciąć mackę Kejrana :)

8can.png

Opublikowano

Wejdź w Wieśka>Opcje>Rozgrywka>Trudne Qte. :)

8can.png

Opublikowano

Może pooglądaj jakieś gamepleaye jak inny grają, jakie mają sposoby na pokonanie Kejrana. :)

8can.png

Opublikowano

Jeśli będziesz potrzebować pomocy to pisz, jak zamknąć temat to napisz mi na PW. ;)

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...