Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP] Minecraft-Land Realne Zycie Zapraszamy 50 slot [24/7][Dedyk][no-Premium]

eidos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KainoPLL

@milosss222

To jest wasza opinia

@KainoPLL To bylo jedno razowe wiec sory

Opublikowano

Ta jedno razowe gram tutaj od Startu... i co chwile banujecie graczy za nic itp.

NP Fabian nic nie zrobił uczciwie zarabiał bo kupowałem od niego te melony a on dostał bana... i to jest kurwa uczciwe? yhym....

Na tym serwie każdy klnie wyzywa się itp adminstracja Ma to w dupie za byle gówno daje graczom ostrzeżenia itp...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@KainoPLL Dobrze mówisz ostrzezenia za Brak Kultury osobistej to że Wielu graczy jej nie posiada bo ma np 13 lat i przeklinac moga tylko na czacie to wiesz Wiec nie zgodze sie z toba w tym ze bany sa za free

Opublikowano

#KainoPLL

Jak się nie mylę to "Sniperz" tak ?

Ta jedno razowe gram tutaj od Startu... i co chwile banujecie graczy za nic itp.

NP Fabian nic nie zrobił uczciwie zarabiał bo kupowałem od niego te melony a on dostał bana... i to jest kurwa uczciwe? yhym....

Powiadasz że Fabian grał uczciwie tak ? Ja ci teraz dam dowody że nie grał.

Mówisz że brałeś od niego melony. Ok spoko. Widziałem jak zarabiał od 0 do 20k na melonach.

Ale Fabian to był taki gracz który szukał non stop bugów servera a w regulaminie jest napisane że za bugi dostaje się perma.

Oczywiście znalazł 2 bugi i nie powiadomił tym administracji.

1. Sprzedawanie za wysoka cene melony .//sell hand ponad 4k gdzie za questa najlepszego dostaje się 2k i o kasę ciężko.

2. Dzień przed jego zbanowaniem znalazłem 2 skrzynie full diamond eq. Wtedy już powinienem go zbanować za używanie bugów servera, ale dałem mu szanse.

To na następny dzień znowu znalazł jakiś sposób by bugować i ponownie znalazłem skrzynie + 400 diamentów. Które były setowane przez nie uczciwego Mod'a + kupowane za zbugowaną $.

Na tym serwie każdy klnie wyzywa się itp adminstracja Ma to w dupie za byle gówno daje graczom ostrzeżenia itp...

Powiadasz że mamy to w dupie ? I że za nic dostaje sie warny ?

O ile pamiętam to tylko ty dostałeś ostrzeżenia z swoim znajomym bo robiliście awanturę na czacie głównym i przeklinaliście. Dałem wam 1,2,3 upomnienia wy nic, to zaczęły się warny.

Bo spamowanie i wyklinanie to nie jest rozwiązanie. Można było rozwiązać problem na priv.

Prawda jest taka ze jesteśmy młodą serverownią która robi rozkręca powoli duży plan. Nie wszystko nam wychodzi ale uczymy się na błędach i wporwadzamy modyfikacje proponowane przez graczy

bo to nie jest gra zrobiona pod nas, tylko pod nich. Regulamin jest napisany i jeżeli ktoś się do niego Sniperz nie stosuje to przepraszam. Ale to już nie nasza wina. I tak często łagodnie traktowaliśmy graczy

lecz jeżeli jakiś gracz dostanie bana i doskonale o tym wie że to jest jego wina, chce nas zbluzgać na forum.

Chyba wyjaśniłem jasno sprawe.

Założyciel servera. bad1.

Opublikowano

Ref

[RP]BadkiLand Realne Zycie Zapraszamy 50 slot [24/7][Dedyk][no-Premium]Prosze o zmiane tematu na :

Opublikowano

NIE POLECAM!!

Admini zabijają komendami

na spawnie są rudy złota,żelaza,diax itp i jak się kliknie to pokazuje na chacie że się coś znalazło i oni myślą że to xray i odrazu ban.

pierwszy raz wbilem na serwa napisałem cześć i dostałem bana powód: już tu nie grasz.

NIE POLECAM!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...