Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Głosowanie]Dowódca klanu MPC

oban19

Dowódca klanu MPC  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz dowódce klanu mpc :

• Ravoner
      3
    • orenzadol
      0
    • Crisp
      20
    • slafcio
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złożyliście swoje podania, a teraz czas wybrać najlepszego z was. Proszę, aby głosowały tylko osoby które są na forum już jakiś czas i znają te osobę z forum :)

Kandydaci:

Ravoner

[KLIK]

orenzadol

[KLIK]

Crisp

[KLIK]

slafcio

[KLIK]

Zapraszam do głosowania w ankiecie :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Patrząc na to ogromne zainteresowanie, zakładając klan nie będzie z kim plutonu zrobić :P

imetin_logo.png

Opublikowano

Też jestem bardzo ciekaw czy ten pomysł nie rozbije się o polską rzeczywistość.

Więc narazie nie napalam się.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nastaw się pozytywnie, bo po wybraniu dowódcy, to w nim będzie cała nadzieja :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jak jósz ogarniecie to dajcie znak z hęciom się przyłonczę do klanu jakiś 10 tier by się znalazł .Atak z innej beczki zastanawiałem się nad cripsem ( dużo się udzielał na forum gadał normalnie i po jego wypowiedziah było widać że się zna na grże )Stafcio żadko go widywałem na forum od czasu do czasu ale ma dużo bitew i tym sądze że się nadaje bardziej na dowudcę no i wiek raczej nie chciałbym żeby jakiś 14 latek mną dowodził :D A jak komuś nie pasuje moja ortografia to zapraszam 1v1 z moim IS-4 :D

Opublikowano

nie no dajcie ludzie spokoj ileż można wybierać tego dowudce... wezcie spyknijcie sie wgrze , pograjcie i zadecydujcie a nie bo ja tu konca nie widze :D No chyba ze chcecie wieżyc cudownym deklaracjom...

PS: Wciaz czekam na ten klan i cos sie doczekac nie moge.. niemniej zycze POWODZENIA

Opublikowano

Ale lipa żadnego programu wyborczego nie wiadomo czy będą się trzymać obietnic :P

!!!! ROZDAJĘ LAJKI !!!!

Opublikowano

Zaufam Slafcio licząc na jego wiek i opanowanie :D

Może i zagłosował bym na Crisp-a, ale jak ma go nie być do końca wakacji.. wiecie.

Pozdrawiam!!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...