Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej dochodowa gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie pay 2 win mmorpg . Począwszy na metinie, przez tales of pirates, Runes of magic, Głównie mam na myśli te, które są długo na rynku.

Druga grupa to te z abonamentem czyli World of whowarcraft i jemu podobne.

Nie można zapominać do grach sprzedających się w dziesiątkach milionów zawierających multiplayer (cod z elite, czy bf3 z premium), nie dosc ze gre + online pass to do tego dlc ;)

Opublikowano

Tibia, konta są bardzo drogie : )

Jaja sobie robisz? Wbicie 100lvl zajmuje przy ogarze miech + dużo hajsu na waste i pacc (100cc 80zł + pacc 35zł) a konto 100lvl, z niewyskilowanymi skillami lub mlvl kosztuje 60zł.

Lubię takich ja Ty.. :****

Opublikowano

Jaja sobie robisz? Wbicie 100lvl zajmuje przy ogarze miech + dużo hajsu na waste i pacc (100cc 80zł + pacc 35zł) a konto 100lvl, z niewyskilowanymi skillami lub mlvl kosztuje 60zł.

Lubię takich ja Ty.. :****

Jaki mędrzec.

Całujesz chłopa?? nie wnikam co się działo w dzieciństwie..

@Autor jak masz dobry ogar np w metka to można sporo dorobić,trzeba wiedzieć tylko gdzie i na czym.

Opublikowano

Może w tibie grałem przez krótki okres czasu, ale na prawdę konta są całkiem opłacalne.

Do tego dochodzi oczywiście mt2, chyba największy zysk się z tego zrobi.

Opublikowano

Tibia, ostatnio kumpel za 1.5 tyś. sprzedaal konto, a grał bodajże 2 miechy.

i na cholere kłamiesz? Żeby zarobić 1,5k a tibi trzeba mieć jakiś 320lvl który wbija się długimi latami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...