Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ile ram itd aby grac na 2x metkach

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up chyba nie doceniasz jego mozliwosci:P

Ja mialem kompa 1.3 procek, ramu 756 MB, i grafika co prawda troche lepsza,bo 128MB, i włączałem 2 metki, nie działały może jakoś oszałamiająco, ale bez odpalania zbędnych programów typu GG, Skype, po wyłączeniu zbędnych procesów dało się grać :)

Ale nie dowiesz się, dopóki sam nie sprawdzisz :)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

z takim procesorem to moze uciagna 2 metki ale bedziesz mial PRO ELO LAGSY

+ karta graficzna ... ojojojojo ciezko bedzie ale nie mowie ze nie bedzie dzialac :)

jedyny + tego spzetu to Ram :D

a do czego chcesz 2 konto / ? jak sklep to no problem :) ale jezeli buff to lepiej pobierz Buffbota .

Opublikowano

z takim procesorem to moze uciagna 2 metki ale bedziesz mial PRO ELO LAGSY

+ karta graficzna ... ojojojojo ciezko bedzie ale nie mowie ze nie bedzie dzialac :)

jedyny + tego spzetu to Ram :D

a do czego chcesz 2 konto / ? jak sklep to no problem :) ale jezeli buff to lepiej pobierz Buffbota .

Ze sklepem będzie ciężko, bo jak go postawi na ch1 w zaludnionym m1 to nawet jeden metek mu będzie lagował ..

Uciągnąć może uciągniesz te dwa metki, ale lagi i tak będą . karta i procek słabe ; p

Opublikowano

Zeby buffbot to i tak musze na 2metki

wiem ze na 2 metki musisz .. lol :D

ale chodzillo mi o to ze jak expisz i chcesz buffa to czesto przytnie sie tobie i nic nie bedziesz mogl zrobic jedynie wlaczyc od nowa metka ...

a tak moglbys expic bez bawienia sie w Okna ..

a jezeli chcialbys wylaczyc juz buffke to ctrl + alt + del i w procesach wylaczasz Metin2.bin albo .exe chyba ze to Priv ..

Opublikowano

Minimalne wymagania sprzętowe OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7 Procesor - Pentium 3 1GHz Pamięć - 512M Dysk twardy - 1 GB Karta graficzna - Karta graficzna posiadająca więcej niż 32MB RAM Karta dźwiękowa - DirectX 9.0 Myszka - Myszka kompatybilna z Windows

Jeśli spełniasz te wymagania gra pójdzie, lecz przy 2 włączonych metkach ze slabymi parametrami moga pojawic sie ZAJEBISTE LAGI

Mała pamięć Karty Graficznej może być przyczyną wyświetlania mniejszej ilości FPS. Skonfiguruj ustawienia gry, aby uniknąć tego problemu.

dla jasności .. źródło metin2.pl -.-

Opublikowano

To zależy jeszcze jaki system. Bo jak masz windows'a to nie pociągnie bez lagów dwóch. Ale jeżelibyś miał mac'a (w co wątpię) poszłyby Ci 2 bez problemu. Zawsze możesz ustawić im minimalne wymagania systemowe i pójdą ; )

Opublikowano

Ja mam 12GHz procka 12GB ramu i uciagam 6 metkow z lekkimy lagami bo neta mam tylko 15MB/s takj wiec wiesz...

Pochwalić się chciałeś czy co? Bo nie rozumiem... ;)

@Top

Daj w cieniach brak, mgłe daj na brak, w czasie gry ustaw, żeby nie było widać jaki item wyleciał... + rozdziałka 800 x 600 przy 16Bitach ;)

Więcej się chyba już zrobić nie da...

Opublikowano

na dwóch dasz radę, ale z trzema otwartymi u Ciebie nie da rady. Nie jest źle ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...