Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOT najlepszy.

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy z darmowych botów typu np.boxybot.Który najlepiej zbiera bonusy,jest mniej wykrywalny,i aktulizacje które trwają od kilku godzin do kilku dni jak aktulizacja Ibot

CO JE GRANE ?

Opublikowano

hah teraz to nie mam pojęcia czy są jakieś darmowe ale z rok temu było ich od cholery ;]

Zobaczcie może działa jeszcze biolog ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

hah teraz to nie mam pojęcia czy są jakieś darmowe ale z rok temu było ich od cholery ;]

Zobaczcie może działa jeszcze biolog ?

Ta rok temu był udobot, biobot, udobot by dehackerownz, ibot i kbot. Czyli darmowe były same syfy. BioBot od dawna nie jest rozwijany.

Opublikowano

Może i są inne od BoxyBota, ale nimi szczerze nie warto sobie zawracać głowy (oczywiście darmowymi bo rywalizacja Kbot vs BoxyBot to zupełnie inna sprawa). Z darmowych najlepszy to oczywiście BoxyBot a inne jeśli są to wątpię że zbiorą 5k uri dziennie. ;)

LOL

Opublikowano

dacie linka na framework v4.0.3019 do tego qbota bo potrzebny by uruchomić:(

dacie linka na framework v4.0.3019 do tego qbota bo potrzebny by uruchomić :(

Opublikowano

pbdo jest na pare h darmowy codziennie

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jest darmowy na godzinę dziennie. Poza tym, chętnie zapoznałbym się z całą Twoją rozmową ze Sekhmetem.

Raport leci

@Topic

QBot - bot do uridium wars.

Opublikowano

Ta rok temu był udobot, biobot, udobot by dehackerownz, ibot i kbot. Czyli darmowe były same syfy. BioBot od dawna nie jest rozwijany.

Tylko zaproponowałem , miałem długa przerwę w grze i nie byłem pewny ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Wiecie? Poszukajcie na forum... Są 2 tematy dot. botów... NIE MA darmowego bota, który bije alieny. Dlaczego? Szyfrowanie pakietów, przez bugpoint....

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, jest darmowy na godzinę dziennie. Poza tym, chętnie zapoznałbym się z całą Twoją rozmową ze Sekhmetem.

Raport leci

@Topic

QBot - bot do uridium wars.

Zarejestrowałeś się 24 czerwca. Sekhmeta pod nickiem sekhmet nie ma już dość długo... Nie ma co raportować :P

A tak dla twojej informacji :D Chodziło o cracka do ibot'a.

Opublikowano

@Miszczu ja pierdole, 1h. Naspamował postów i teraz się chwali. To pojebane dziecko nazwało mnie złodziejem i teraz idź mu lizać stopy jak go tak uwielbiasz

Aha, są ... do botów. Kbota łatwo ... ;]

Blokada postowania na 24h.

Opublikowano

@Up To nie temat do kłótni jak chcecie się kłócić to na PW !! Wkurzają mnie tacy ludzie...

sygnaturaio.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...