Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mugl by mi ktos powiedziec czy dla BLEJDA JEST MOZE DOBRY ICE (LUD) obecnie gram blejderem 74 lvl i mam SWIETNY BUILD ..dodaje OGIEN (FIRE)..ale chcialbym wiedziec czy LUD BYL BY LEPSZY CZY JEDNAK OGIEN>>?? mugl by mi ktos powiedziec..Z GORY THX..:)

Opublikowano
Mugl by mi ktos powiedziec czy dla BLEJDA JEST MOZE DOBRY ICE (LUD) obecnie gram blejderem 74 lvl i mam SWIETNY BUILD ..dodaje OGIEN (FIRE)..ale chcialbym wiedziec czy LUD BYL BY LEPSZY CZY JEDNAK OGIEN>>?? mugl by mi ktos powiedziec..Z GORY THX..:)

Nie jest lepszy. Dlaczego? Z 2 powodów. Po 1 blade ma już nadto mały dmg żeby mu obniżać jeszcze bardziej imbuem z colda. Po 2 to, że jest postacią str i posiada tarcze oraz duża szanse na blocka powoduje, iż buff z colda nie jest mu potrzebny. Póki co dodajesz dobrze.

@up

niech to, byłeś szybszy :D

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Jak tak mowicie to znaczy ze jest dobrze..heheh..chcialem tylko zapytac:P ...txh:] ziomki..fire jednak najlepszy dla blade:P

Opublikowano

Fire jest najlepszy i niezbędny dla wszystkich str-ów.

Dobrze dodajesz ale oprócz fire opłaca się rozwinąć light dla speeda przede wszystkim i buffów.

Tak jak up 90 BICH/FIRE(Z IMBUE)/LIGHT i 30 wedle uznania albo zostawić.

Opublikowano

No buffy to ja dodaje wszytkie jakie sa:P..i speeda terz mam dodanego na maxa spokojna glowa daje rade i jade na maxie:)..:;];];]..bufy light ,cold,fire maxmylane:)

Opublikowano

1. nie pisz duzymi literami 2. naucz sie jp(jezyka polskiego oczywiscie -,-) 3. fire/light/bicheon 90lvl to jest build tylko dla "blajdera.."

sygna1o.jpg

Opublikowano

Kurwa człowieku naucz się polskiego to jest kurwa podstawa...

Zresztą jak napiszesz coś źle to jest to podkreślone czerwoną linią która nie trudno zauważyć, ale pewnie Tobie nie chce się poprawiać bo szkoda czasu ...

Opublikowano

didek twoj polski jest zajebisty a tam ktos wyzej mowil ze bow z glavierem sie bil i bow nie mogl wygrac bo ten glavier go zamrazal to co ten bow bez pilli sie bije... ?

Opublikowano

Ja polecam build dla ,,BLEJDA" Fire bich 90 cold light 60 z powodu dostępnego MS na poziomie 35% (czy tam 40%, zależy), +84 phy def, +54 parry ratio +15% mag atk, +19m phantoma, +59% speeda. Przede wszystkim to tani w sp build :P (nadaje się też dla hybryd co chcą mieć nuki z fire) A jak ktoś ma łeb to może na speed scroolach biegać szczególnie na private servach gdzie przy repocie dostaje się 5m+ to dać 1m na 2 godziny expienia bladerem ze speedem 100% to nie jest aż taki wydatek :P

Możesz też Bich/Fire/Light 90 Cold 30 jeśli snow Ci nieszczególnie potrzebny i wolisz więcej przyfarmić hehe

Popracuj nad ortografią

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano
Ja polecam build dla ,,BLEJDA" Fire bich 90 cold light 60 z powodu dostępnego MS na poziomie 35% (czy tam 40%, zależy), +84 phy def, +54 parry ratio +15% mag atk, +19m phantoma, +59% speeda. Przede wszystkim to tani w sp build :P (nadaje się też dla hybryd co chcą mieć nuki z fire) A jak ktoś ma łeb to może na speed scroolach biegać szczególnie na private servach gdzie przy repocie dostaje się 5m+ to dać 1m na 2 godziny expienia bladerem ze speedem 100% to nie jest aż taki wydatek :P

Możesz też Bich/Fire/Light 90 Cold 30 jeśli snow Ci nieszczególnie potrzebny i wolisz więcej przyfarmić hehe

Popracuj nad ortografią

To jest sjsro, skile są do 69, więc ms-a nie ma, bezsens rozwijac cold tylko dla 1 bufa.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ej mam taki problem w sjsro new nie chce mi wbijac w gre czyli niewyskakuje cannoct connect due to server traffic niewiecie moze czemu tak mam z góry thx ps. wczoraj działało normalnie

Opublikowano
didek twoj polski jest zajebisty a tam ktos wyzej mowil ze bow z glavierem sie bil i bow nie mogl wygrac bo ten glavier go zamrazal to co ten bow bez pilli sie bije... ?

Co z tego ze mial pille jak co 1 hit dostawal freeze, i hity byly spowolnione poza tym dochodzila odrzutka

Opublikowano
Ej mam taki problem w sjsro new nie chce mi wbijac w gre czyli niewyskakuje cannoct connect due to server traffic niewiecie moze czemu tak mam z góry thx ps. wczoraj działało normalnie

Próbuj dalej, po prostu server jest zapełniony ;) .

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3