Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytan dot. rekawicy i pierscienia expa.

MałaMama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś kupię sobie jakiś przedmiot w is i jak wiadomo dostaje się w bonusie pierscien expa i rekawice złodzieja. Mam kilka pytań:

1. Mogę dawać ten pierscien lub rekawice innej postaci na moim koncie? tzn. przez dozo czy cos takiego?

Jeżeli nie, to powiedzcie mi jak zrobić by jedna postać miała pierścien expa, a druga rękawice.

2. Mogę ściągać pierścień expa i rękawice kiedy nie chce dropic ani expic?

3. Gdzie dropić na tej rękawicy? Mam 2 postacie do wyboru i kilka miejsc : 35 lvl woj body : mogę iść dropić na ezo ew. best specjalista. 18 lvl mental: mogę iść do imha lub zabijać best. żołnierzy.

Jeżeli macie swoje własne propozycje gdzie dropić to piszcie.

4. Póki co nie będzie mi potrzebny pierścień expa, mogę go później przydzielić jakiejś postaci? Bo chcę tylko rękawice, pierścien niepotrzebny, chciałbym utrzymać 35 lvl zrobić boja i chodzić na metki. ( we wtorek osiągnę 10lvl konia)

5. Istnieje jakiś bug na powiększenie czasu trwania tych przedmiotów? :)

Prosze o pomoc

BĘDĄ LIKE !!!

Opublikowano

Chodzi o polskiego metina?

1.Np pierścień expa na tydzień jest na każda postać z konta

2.Jeżeli kupisz w is to nie możesz ściągnąć,za fajnie by było dla nas

3.Body+bojowiec=metki lub tak jak pisałeś z 18lvl'em

4.Raczej nie

5.Nie na pl'u

Jak się mylę niech ktoś poprawi mnie:)

Opublikowano

1. Nie, nie da się.

2. Nie, te przedmioty pojawią się w lewym górnym rogu.

3. Rób 13lvl i leć do imha.

4. Wszystko otrzymujesz po zakupie przedmiotu z IS, nie da się tego ''odłożyć''

5. Nie

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Dziś kupię sobie jakiś przedmiot w is i jak wiadomo dostaje się w bonusie pierscien expa i rekawice złodzieja. Mam kilka pytań:

1. Mogę dawać ten pierscien lub rekawice innej postaci na moim koncie? tzn. przez dozo czy cos takiego? Przez dozorcę oczywiście, że można ;)

Jeżeli nie, to powiedzcie mi jak zrobić by jedna postać miała pierścien expa, a druga rękawice.

2. Mogę ściągać pierścień expa i rękawice kiedy nie chce dropic ani expic? nie można

3. Gdzie dropić na tej rękawicy? Mam 2 postacie do wyboru i kilka miejsc : 35 lvl woj body : mogę iść dropić na ezo ew. best specjalista. 18 lvl mental: mogę iść do imha lub zabijać best. żołnierzy. radzę dropić z metków na BO

4. Póki co nie będzie mi potrzebny pierścień expa, mogę go później przydzielić jakiejś postaci? Bo chcę tylko rękawice, pierścien niepotrzebny, chciałbym utrzymać 35 lvl zrobić boja i chodzić na metki. ( we wtorek osiągnę 10lvl konia) nie można ;)

5. Istnieje jakiś bug na powiększenie czasu trwania tych przedmiotów? :)nie ma i nie będzie tym bardziej na Pl'u

Prosze o pomoc

BĘDĄ LIKE !!!

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Nie nie można

2. Nie

3. Metiny na dolinie

4. Bij metki z PD i tak nic nie stracisz, a exp poleci bo Z metków cienie spoty są ogromne.

5. Nie

1343817120-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...