Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Szukam prywatnego serwera

Fanatyk18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś wypisać serwery prywatne ep1 i ep2 z orginalnymi plikami, na których działaja spawny bossow w merac,dratan i egeha :P

Nie gralem juz w Lc z 2 lata także nie jestem na bierząco , a sciągnąlem ze 2 serwery i jakies custom sety,bugi itp.

Opublikowano

Graj na 777 Last Chaos. :P Albo jak chcesz szybciej to na LC Generic Name, ale tam ciężko Ci będzie się wybić na pvp, bo ludzie mają tony hp i ogromny atak przez staty. :)

Opublikowano

Gralem na 777 do momentu az nie padl ;]. A na Generic z tego co na stronie wyczytalem to start z 100 lvl-e, wiec tez odpada :D Jest jeszcze jakis może cos swieżego ??

Opublikowano

Gralem na 777 do momentu az nie padl ;]. A na Generic z tego co na stronie wyczytalem to start z 100 lvl-e, wiec tez odpada :D Jest jeszcze jakis może cos swieżego ??

Hmmm...d3 może?

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Nic mi nie wiadomo o tym, że 777 padło. xD Bynajmniej ja tam gram i moja postać ma się całkiem dobrze. :)

Opublikowano

Masz coś z głową chłopczyku ? 777 to zdecydowanie w dalszym ciągu dobry serwer.

Opublikowano

Ba, powiem nawet więcej. To naprawdę świetny serwer. Zdecydowanie lepszy niż polski global. Porównaj sobie np. tempo odpisywania Administracji na zgłoszenia/problemy. :)

Opublikowano

Nie prosimy/szukamy serwerów, od tego jest ten dział:

http://www.mpcforum.pl/forum/429-last-chaos-publikacje-serwerow/

Closed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...