Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak grać T-34 ?

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Niedawno wbiłem wkońcu ( po przemęczeniu się przez A-20 ) czołg T-34 i kompletnie nie wiem jak mam nim grać .

Jak dla mnie jest trochę za wolny żeby jechać nim na scouta ... a żeby jeździć nim jak np. PzIV jest zbyt ' miękki ' i ma zbyt słabą lufę.

Więc proszę o pomoc ludzi którzy przeszli ten jak dla mnie beznadziejny czołg :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

W każdym drzewku są takie czarne owce. Będąc na T-34 -85 nie będę marudził bo wiem żę przemęcze pare bitew i dalej będzie już tylko lepiej, a w T-34 nie ma nawet do odblokowania jakiegoś w miare dobrego działa więc nie oceniaj mnie pochopnie.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

T-34 to mój ulubiony czołg! Gra nim to czysta przyjemność. Koniecznie graj z działem 57mm ZiS-4. Dobrze by było też czołg wymaksować. Ja gram tak: nigdy nie pcham się do przodu. Zostaje w drugiej linii, czekam aż przeciwnicy zostaną wyspotowami. Nigdy nie jadę sam. Zawsze z równie szybkim czołgiem. Staram się zajechać przeciwnika od tyłu, nigdy nie staję w miejscu, zawsze ruszam się przód-tył, tył-przód. Z tym działem będziesz w stanie przebić prawie każdy napotkany czołg (każdy od boku i tyłu). Jeśli rzuci Cię do np. 8 tierów, to poczekaj, nie musisz robić za scouta. Możesz poczekać na osłabionych, samotnych przeciwników i ich po prostu dobijać. Nie powinni Cię nazwać złodziejem fragów, gdyż jeden rozwalony czołg = jedno działo mniej, poza tym wtedy będziesz na dole stawki. Za wygraną bitwę zawsze wyciskam 20tys+, nie jest to dużo, ale wystarcza na amunicję, naprawę i duuużo srebrnych zostaje.

W razie wątpliwości, pytaj!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak kazdy czolg na poczatku jest slaby. Dopiero po ulepszeniu na maksa staje sie bardzo dobry. Jezdzil nim z druzyna, camp lub atakuj wroga z zaskoczenia od tylu tak jak kazdym medem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dzięki obu panom za ciepłe i sensowne odpowiedzie, sporo mi pomogły :D Jeszcze raz dzięki i lajky poleciały. Temat myśle że już skończony bo bananx3 wszystko idealnie mi wyjaśnił . Polać mu, dobrze gada <lol2> :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...