Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

----->GuildsWars<----- [START DZIS/JUTRO][100 SLOTOW][WOJNY-GILDI][NON-PREMIUM][WHITELIST-OFF][ANTY-XRAY][BUGI-OFF][LAGI-OFF] Sprobuj swoich sil !

GuildsWars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wszystkie pytania odpowiedzialem i przenioslem je do FAQ.

Strony nie moge podac, bo przekracza to regulamin mpcforum, natomiast domyslicie sie jaki jest adres strony :) - Tam macie wszystkie informacje.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada ale kiedy wystartuje tego nikt nie wie przewidywany czas to 16 Jesli serwer bedzie on Niech ktos mi napisze na Pw z góry dzieks (START o 16:00 Juz wiem dzieks )

Enginner ;P podbije cb zobaczysz ;) ;d

PoWinglo ehh ten jeszcze nie gra a juz mysli o podbijaniu xD jak cos moge ci pomoc

Aha jakie pluginy sa na serwerze i czy jest plugin McMmo ?

Opublikowano

olej taki juz jestem ;P jeszcze nie znam pluginow a juz chce grac i podbijac ;P na kazdym serwie tak mam :P a jakby co polecam zrobic plugin AutchMe i zablokowac unregister i logout :) na xAutch jest bardzo duzo bogow a na AutchMe znam tylko 1 unregister :P

:P i nie dzieki sam dam rade go podbic :P ale szukam sojusza moze chcesz ? :P

Opublikowano

Dobra Zrobimy sojusz :P jak cos sie zgada ustali sie ip ts3 glownego moze mpcforum ts3 ? :D to niebyl by zly pomysl xD o 16 sie wszystko dopracuje na serwie :P

Opublikowano

o boze kur** mow nazwy pluginow ten plugin jakby co nazywa sie AntyRelog albo AntyLoggerPVP :) jakby co zaistaluj Mcmmo Factions i AntyRelog plis :P

Opublikowano

Nie martwcie sie o pluginy .... wszystko bedzie idealnie dobrane i nie znajdziecie ani jednego buga. Dzisiaj start o 16 na 100 % nawet jak nie zrobie systemu kupna konta VIP, to sie zrobi z czasem ;-) Chyba, ze ktos na gg bedzie chcial przelewem zaplacic.

Opublikowano

Gadałem na GG z właścicielem, chłopak na prawdę jest w porządku, i serwer na pewno będzie dopracowany ;)

Będę sie zgłaszał na moda, bo obecnie nie gram na rzadnym serwerze.

Opublikowano
:D sorka ale ja bede miec gildie 1VsWojna rozumiesz ze bede sam ale jak chcesz chcetnie mozesz zostac moim sojuszem bede cb bronic zeby nie podbili cb ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...