Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na amerykańskim serwerze Metin2 posiadam postać mianowicie sure wp na poziomie 72.Mam 21k punktów zp (odpowiednik sm) myślałem aby kupić paczke na 7 dni pierścień expa,podwójny drop yang i itemów,powiększenie magazynu za 7.2k a za resztę rady pustelnika będzie to 15 szt gdyż strach mam na poziomie M3,są jeszcze 2 opcje-za wszystko kupic rad pustelnika 21 szt,lub kupic drop na 30 dni aby na tym 75 sie zatrzymac i zarobic i do tego 12 rad.

Opublikowano

rób jak wolisz, ale

ja bym wybrał p. expa, podwójny drop i yang

najlepiej się wtedy expi, ale jeśli chcesz mieć lepsze skille to kup sobie te rady.

To jest moje zdanie :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

jeśli bym kupił tą paczkę na 7 dni to strach miał bym na M6 i 3 wolne rady.Jeśli drop na 30 dni to strach M6 i 0 rad a, same rady to strach M7 i 3 rady.

Opublikowano

To zależy, jak masz mało hajsu to dobij 75 wtedy wykup sobie ten podwójny drop na 30 dni i rady i idź do dt na 7 piętro na metki morderstwa . Wg mnie to najlepsza opcja, bo możesz się nieźle wzbogacić jak Ci jakaś aura, kd +4 czy kamyk duchowy dropnie.

Opublikowano

kamyki duchowe na US sa po 50k bo to dropi z kazdego metka +65 jedyne na czym mozna zarabiac to kd +3/4,pierscienie expa i rekawice lub dt ulepszanie no i szkaty bossow.

Opublikowano

Kupuj paczkę, szybciej się podexpisz i kasy trochę więcej zarobisz.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...