Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[detected] WarBot NEXON v4

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur*** przeciez wiadomo o co chodzi z war botem

jak to wlanczyc?

jakis poj***** czy co ? po co kur*** spamicie

i przestan klamac ze na nowych kontach nie dziala jak dziala bo mi dziala

#Może trochę spokojniej, co? | Remzoo

Opublikowano

No niestety na 3 kontach nie działa 2 stare po migracji i jedno nowe.

Wywala Login Failed., jakieś rady??

Mam to samo jedno po migracji i jedno nowe, we wszstkich login failed... Proszę, pomóżcie ! ;<

Opublikowano

skasowałem to co sie tam uworzylo itp i pisze teraz coś takiego :

" You can not run more than one account as free user "

a jak w razie cos skonfigurować od nowa? czyli passy od konta " Remove " i wprowadzić jescze raz? - nie działa , próbowałem.

Opublikowano

To znaczy ze nie można uruchomić więcej niż jednego konta. Mam jedno konto i też mi to wyskakuje... ;/

no to jak to zrobić , żeby normalnie aby działało ? ; >

Opublikowano

#up

Nie możesz odpalić 2 kont na WarBocie.

A jeżeli wyskakuje Ci ten błąd to usuń plik wbOptions.bop, potem wejdź Options > New Account > prawym na WarBot'a > Start >i powinno być wszystko dobrze. Wtedy masz tylko jedno konto. Jeż○eli nie pomoże spróbuj jeszcze usunąć WarBot'a i zainstalować na nowo

#down

No to nic z tym nie zrobimy. Autor wie, ze ten problem zachodzi i zapewne postara się go zniwelować w kolejnej wersji. Na razie nie ma na to rady

Opublikowano

nic nie pomaga skasowanie i instalacja na nowo WarBota ..

nadal wyskakuje albo że free use .. itp albo Login Failed ..

A dodałeś tylko 1 konto? bo jak ja dodam 2 a chce dać start tylko na 1 to mi własnie wywala ze premium muszę mieć

A co do login failed to nic nie poradzisz bug i tyle jedynie możesz jakieś inne konto odpalić mi np 2 z 4kont działa tylko

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A dodałeś tylko 1 konto? bo jak ja dodam 2 a chce dać start tylko na 1 to mi własnie wywala ze premium muszę mieć

A co do login failed to nic nie poradzisz bug i tyle jedynie możesz jakieś inne konto odpalić mi np 2 z 4kont działa tylko

Ja mam na jednym koncie i tez mi nie działa ;<

Opublikowano

tak , dodałem tylko jedno konto , wszystko ładnie pieknie, a jak juz klikne start to sie wyswietla ... że jestem as free user.

Opublikowano

skasowałem to co sie tam uworzylo itp i pisze teraz coś takiego :

" You can not run more than one account as free user "

a jak w razie cos skonfigurować od nowa? czyli passy od konta " Remove " i wprowadzić jescze raz? - nie działa , próbowałem.

To znaczy ze nie można uruchomić więcej niż jednego konta. Mam jedno konto i też mi to wyskakuje... ;/

Wystarczy wyłącz warbota i włączyć od nowa. U mnie to pomagało,nie trzeba usuwać i pobierać od nowa

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Wystarczy wyłącz warbota i włączyć od nowa. U mnie to pomagało,nie trzeba usuwać i pobierać od nowa

U mnie niestety nie pomaga.

Opublikowano

Jak się zacina? Jeśli chodzi Ci o coś takiego że nabija nabija na chwile stopuje to tym się nie przejmuj bo to jest tylko przeskoczenie wave.

W starszych wersjach zacinał się tzn wtedy nabijał do 245killi i zamiast od od początku nabijać to nic nie robił

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Up myślałem że tak jak wczesniej ktoś się pytał że bot nabija nabija i na chwile się zatrzymuje a to tylko następny wave

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

No niestety na 3 kontach nie działa 2 stare po migracji i jedno nowe.

Wywala Login Failed., jakieś rady??

Mysle ze piszesz username i password ktore uzywasz w grze... a trzeba pisac username i password za pomoca ktorego logujesz sie na stronie internetowej en.warrock.nexoneu.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...