Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam problem najprawdopodobniej z BoxyBotem

Kacperek503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj dnia 13.07 zostawiłem BoxyBota na noc rano się budzę najprawdopodobniej w nocy miałem reset kompa bo nie miałem włączonego bb. Gdy chciałem wejść na konto wszystko było ok. do puki nie chciałem wejść na grę. Gdy wszedłem na grę to latałem 5sec a potem "Połączenie zostało przerwane " tak jak by latał bot lecz zmieniałem hasło 3 razy i login raz i nic włączałem bb na innych kompach i nic dalej to samo pisałem do BurdelPojta a oni do mnie że to jakiś włam na konto itp. jak napisałem że zmieniałem pasy do konta to oni się nie odzywają po jakimś czasie to jakiś inny typek napisał że mam iść z tym na policje a ja mam ich w dupie dla tego pisze do was o pomoc. I teraz nie moge w ogóle grać a urka mi cały czas rośnie tak jak by bot cały czas latał. Pomóżcie.

Cześć!

Opublikowano

Witam wczoraj dnia 13.07 zostawiłem BoxyBota na noc rano się budzę najprawdopodobniej w nocy miałem reset kompa bo nie miałem włączonego bb. Gdy chciałem wejść na konto wszystko było ok. do puki nie chciałem wejść na grę. Gdy wszedłem na grę to latałem 5sec a potem "Połączenie zostało przerwane " tak jak by latał bot lecz zmieniałem hasło 3 razy i login raz i nic włączałem bb na innych kompach i nic dalej to samo pisałem do BurdelPojta a oni do mnie że to jakiś włam na konto itp. jak napisałem że zmieniałem pasy do konta to oni się nie odzywają po jakimś czasie to jakiś inny typek napisał że mam iść z tym na policje a ja mam ich w dupie dla tego pisze do was o pomoc. I teraz nie moge w ogóle grać a urka mi cały czas rośnie tak jak by bot cały czas latał. Pomóżcie.

Nie wiem kiedyś miałęm podobny problem ale gdy wyczyściłęm pamięć podręczną to wszystko było ok !!!

Opublikowano

Może faktycznie Ci bot lata.

Kliknij Ctrl + Alt + Delete -> Uruchom menadżera zadań -> Procesy -> kliknij raz na proces boxybot.exe czy jakoś tak i kliknij Zakończ proces.

Opublikowano

ty ale jak resetował kompa to co ty piepszysz o wyłączeniu procesu !!!

Tego procesu już nie ma

pozatym zmieniłeś pasy więc bot nie miał by autoryzacji do podjęcia działań

może masz problem z połączeniem (wysoki ping) albo strasznie mały Download

sprawdź to i napisz co i jak

Opublikowano

ty ale jak resetował kompa to co ty piepszysz o wyłączeniu procesu !!!

Tego procesu już nie ma

pozatym zmieniłeś pasy więc bot nie miał by autoryzacji do podjęcia działań

może masz problem z połączeniem (wysoki ping) albo strasznie mały Download

sprawdź to i napisz co i jak

ale mu zbiera urke i kredki w ogóle boxy mu zbiera to jak?
Opublikowano

hah też bym się cieszył z tego że mi zbiera urke kr i amo i gg extra bez zakupu kolejnego pakietu neta ;/

(mam neta z O2 (niemcy) 3.50 Eur za 1 gb na 1 dzień ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...