Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A Więc ; Dx.87yt2

koksiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
lolek123xxx ty jesteś n30... mówię daj dowód ze masz a nie jak robisz żal mi cie

sorry pomylilem sie... nie udalo sie xD ale myslalem ze sie udalo bo pisalo "prosze odwiedzic mall po wynikach" to myslalem ze jest dobrze ale jednak nie to podajcie poprawny numer tej karty

Opublikowano

Mnie sie wydaje ze bug nie jest przez entermoney. tylko przez jakas stronke, tak jak bylo to niegdys z sfyt2

Opublikowano

co ty gadasz cyfry konta to nr karty nikt ci nie poda swojego numeru i hasla na ktorym znajduje sie kasa tylko po to zeby jakies dziecko nacieszylo morde jakim zasranym przedmiotem z gry

Opublikowano

To niechodzi o zadne konto bankowe ani nr. karty kredytowej... Narazie mojego kumpla na Skype niema ale jka będzi to on mi to powie jak to zrobic bo mial tam 99lvl i w czoraj konto skasowal;p

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy to na 100%przez to się robi ;

przez to cale: entermoney <niepodaje calego linku bo ...<Wpisałeś link do strony do której administrator nie pozwala linkować>.

Myśleć ludzie i kombinowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...