Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) V.7.34

Neciorek

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

W nowym loaderze ukryty jest wirus, jakiś reklamiarz, avast mi go wykrywa, przez co nie mogę z nim nic zrobić, a ciągłe wyłączanie antywirusa mi się nie widzi, widzi ktoś rozwiązanie?

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
W nowym loaderze ukryty jest wirus, jakiś reklamiarz, avast mi go wykrywa, przez co nie mogę z nim nic zrobić, a ciągłe wyłączanie antywirusa mi się nie widzi, widzi ktoś rozwiązanie?

Dodać do wyjątków?

76561198001815076.png
Opublikowano
ciekawe dlaczego?

Może ktoś go zreuploadować na inny serwer?? ( oczywiści jeżeli pobrał przed wycofaniem 1.214 z secyfer.info )

Z góry dziękuję

Opublikowano

A za testosterone mozna dostac bana? tzn. mam kompatybilna wersje silk~testosterone - nic nie podmieniam i nie zmieniam nazw to moge bana wylapac?

Admin Cienia
Opublikowano
A za testosterone mozna dostac bana? tzn. mam kompatybilna wersje silk~testosterone - nic nie podmieniam i nie zmieniam nazw to moge bana wylapac?

Za każdą modyfikacje możesz załapać bana.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No tak ale podkreslam ze zadnych plikow nie podmieniam - jedynie wchodze na silka poprzez testosterone (mc) chce otworzyc 2 klienty.. Za to leci ban tak?

Admin Cienia
Opublikowano
No tak ale podkreslam ze zadnych plikow nie podmieniam - jedynie wchodze na silka poprzez testosterone (mc) chce otworzyc 2 klienty.. Za to leci ban tak?

Może polecieć, teraz nie banują tak że każdy co gra z jakimiś modyfikacjami dostaje bana.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

czy po dzisiejszej inspekcji ten nowy loader nie bedzie dzialal? bedzie potrzebny jakis update tej wersjii?

Opublikowano

@up

tak nie działa

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

To już niestety nie tamte czasy gdy odrazu po inspekcji ukazywał sie Loader czekam od godziny 9 na Loadera i nic kurcze a tai musze ustawić jest niedobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...