Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina Pytania

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po rocznym przerwie od metina postanowiłem wrócić i mam kilka pytań.

1.Na czym najlepiej się zarabia? (dropienie medali czy co? )

2.Czy jest jakiś hack FB,Exp Boot

3.Czy za używanie hacków można wyłapać bana ,jeśli tak to jest jakieś zabezpieczenie 100% ,że nie dostaniesz bana za używanie hacków.

4.Czy jest jakiś sposób na darmowe SM

Narazie to tyle pytań ,jeśli będe miał jakieś to editne.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

wedlug mnie to na lowieniu małż.

hackow poszukaj w dziale z hackami..

nigdy nikt ci nie da gwarancji na to ze nie dostaniesz bana ; o

na darmowe sm ? mi na ten temat nic nie wiadomo.

A tak wgl to po co masz zamiar grac. Widac ze lubisz sb odpalic jakiegos czita. Wtedy to juz wgl nie ma sensu bo co. wbijesz 30 lvl i lapiesz bana..

Opublikowano

Ehh, Ci newbie. :)

1. Zależy jaki serwer, ale medale to też dobra inwestycja.

2. Owszem jest.

3. Można wyłapać, są zabezpieczenia typu blokada HS itp, lecz to nie są w pełni skuteczne.

4. Tak jest.

Po wszystko zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/355-download/

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Opublikowano

3.Czy za używanie hacków można wyłapać bana ,jeśli tak to jest jakieś zabezpieczenie 100% ,że nie dostaniesz bana za używanie hacków.

1. Najlepiej na fb/metki w m2 i imha

2. Prawdopodobnie tak, zajrzyj do działu z hackami

3. Jeżeli zablokujesz na 100% HS to nie.

4. Chyba nadal istnieje wypełnianie reklam w SponsorPay

Opublikowano

Po pierwsze nie jestem newbie, jestem graczem metka od początku premiery w polsce, a tak po za tym szukam tylko FB , saha@ a tak wogóle to co cie to kur** obchodzi czy gram na czitach czy nie? przeczytaj nazwę forum ok?

Opublikowano

1.Na czym najlepiej się zarabia? (dropienie medali czy co? ) Metiki w m2/fish bot

2.Czy jest jakiś hack FB,Exp Boot W dziale z hackami masz dużo działających

3.Czy za używanie hacków można wyłapać bana ,jeśli tak to jest jakieś zabezpieczenie 100% ,że nie dostaniesz bana za używanie hacków.Nie ma 100% pewności że nie wyłapiesz bana.

4.Czy jest jakiś sposób na darmowe SM Aol i robisz ankiety z sponsor pay

Opublikowano

Po pierwsze nie jestem newbie, jestem graczem metka od początku premiery w polsce, a tak po za tym szukam tylko FB , saha@ a tak wogóle to co cie to kur** obchodzi czy gram na czitach czy nie? przeczytaj nazwę forum ok?

Przecież w ogóle nie miałem na myśli Ciebie, tylko osobę wyżej która Ci nie pomogła. ;)

Spokojniej troszkę, MultiPlayerCheats to nie tylko szukanie Cheatów.

Opublikowano
1.Na czym najlepiej się zarabia? (dropienie medali czy co? ) Dropek 35lv na metki, fb, kucie itemków z +6 w dt.

2.Czy jest jakiś hack FB,Exp Boot Jest, znajdziesz go w dziale download.

3.Czy za używanie hacków można wyłapać bana ,jeśli tak to jest jakieś zabezpieczenie 100% ,że nie dostaniesz bana za używanie hacków. Nigdy nie było zabezpieczenia 100% i nie będzie ;) Ale jest blokada HS.

4.Czy jest jakiś sposób na darmowe SM Standardowo AOL ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

1.Na czym najlepiej się zarabia? (dropienie medali czy co? ) najlepiej kupić yangi na allegro, ale jak chcesz trochę się pobawić to idziesz do m2 dropić kasę najlepiej na metkach

2.Czy jest jakiś hack FB,Exp Boot jest tego masa na mpc, wystarczy wejść w odpowiednie subforum :P

3.Czy za używanie hacków można wyłapać bana ,jeśli tak to jest jakieś zabezpieczenie 100% ,że nie dostaniesz bana za używanie hacków. jest hackshield, który wykrywa czy ktoś ma hacka, jeśli tak wtedy automatycznie dostajesz blokadę na zawsze, jednak da się to ominąć.

4.Czy jest jakiś sposób na darmowe SM z tego co wiem to tak - na stronie metin2.pl jak wchodzisz tam gdzie się kupuje SM to poprzez usługę Sponsora czy coś takiego i tam klikasz w reklamy. Dziennie można zarobić nawet 8 SM!

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

up@

A możesz podać link czy opisać jak ominąć HS no i czy podałby ktoś link do działającego FB szukałem ,ale link nie działają

Opublikowano

1. Odpal fishbota, to najlepsza i najszybsza metoda na zarabianie kasy, możesz ewentualnie latać i walić lepsze metki jak ci sie chce.

2. Tak. M2Bob to exp bot i fish bot w jednym, bardzo dobry bot www.m2bob.eu

3. M2Bob jest niewykrywalny, i ma opcję, że się wyłącza gdy w pobliżu jest GM, a jak jedziesz na exp bocie czy fish bocie, to nikt ci nie udowodni, że tak jest, bo co, bo nie odpisujesz jakiemuś kolesiowi? Sam już chyba od tygodnie co noc zostawiam fisha na Solarze, i bana nie ma, a cheat 2 razy mi wywalił, czyli GM był obok, a bana nie widzę.

2d82fcx.jpg
Legenda
Opublikowano

1. Medale, małże, ku, kd, kamienie duchowe, zwoje blogo.

2.

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

3.

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

4. Tak są.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...