Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy system wchodzenia do kolejki!

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie fajnie, ale po co to dodają skoro już i tak trzeba kliknąć "Graj teraz!" kiedy znajdzie rozgrywkę ?

Osoby, które wychodzą w ostatniej sekundzie i tak będą nawet kiedy to wprowadzą.

16348954809030108399.png
Opublikowano

Moim zdaniem za afk itp powinien być ban na 7 dni, trzeba takich tępić co robią to na rankedach bo szlak mnie trafia, przed chwila grałem mecz na rankedzie i 2 typów afk cały czas 3/5 no krew zalewa człowieka na takich ludzi.

Opublikowano

@up

Afk wkurzają, ale rzadko się zdarzają (przynajmniej mi). A na takiego wychodzącego nie trafisz 2 razy pod rząd bo po wyjściu musi poczekać 30 minut ^_^

16348954809030108399.png
Opublikowano

To i tak nie zmieni skilla gracza, więc nie ma się co cieszyć, że nie będzie retardów/randomów, albo troll pick'ów.

Jak dla mnie żadna dobra zmiana, bo wciąż będzie to samo.

Opublikowano

@up

Afk wkurzają, ale rzadko się zdarzają (przynajmniej mi). A na takiego wychodzącego nie trafisz 2 razy pod rząd bo po wyjściu musi poczekać 30 minut ^_^

Tak, chyba że masz pecha i afk robi albo dc leci wtedy 100% przegrana no chyba że masz ogarnięty team i wyccaruje się gre.

Opublikowano

Dobra zmiana ,ale powinni zrobić jeszcze wiecej .Pewnego rodzaju system dobierania w którym gracze mogą różnić sie tylko o 2-5 lvli ,bo bardzo mnie to wkurza jak gram z typem co ma np 12 lvl ,a ja mam 30 i lami ,bądz system poprzez który gracze dobierają się pod względem wygranych i przegranych walk .Aktualny system dobierania to jedno wielkie gówno ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...