Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj Body czy Dagger

LEO-17-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam dylemat ponieważ mam wlasne konto woj body 50lvl dzis wbity aura i berek m4 wir 14 bojowiec, skonczone zeby eq:

fms+9 sr 35 kd potwora+3 i spalony

luska +7 5b 1,5kpz 3 odbicie 20 zaklecia... 2xkd+3 1xkd+4

zelak +9

ebo+9

srebrna+9

bojowa+6 NNO

kozaki+5 2kpz

naszyjnik 1,5kpz

i mam oferte ninja dagger 65lvl bez eq skile m6 biolog nieruszany, kon 1lvl, poli 1.

I za tego daggera koles chce mojego fms, a on daje konto +rib 2xkd+3 35sr +7.

Cala tranzakcja na moich warunkach tzn ze najpierw daje konto a pozniej zmiana broni dlatego bez ryzyka

I teraz ptanie co wybrac Bodego czy ninja dodam zeby eq miec na ninja musial bym sprzedac eq woja, nie gralem jeszcze ninja nie znam sie za duzo na expie i broniach.

Licze na pomocne odpowiedzi, chodzi głównie o to aby dowiedziec sie jak najwiecej o expieniu ninja na +65lvl dropie nim itp, ale rowniez o wasze opinie na temat tych postaci.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W sumie możesz spróbować czegoś nowego z daggerem.

Sellnąłbyś reszte eq z woja, dorobiłbyś na jakims koncie 30lv+ z fb, a potem 35lv na metki w m2.

Jeżeli chciałbyś natomiast dropić i expić na tym 65 dag. to bez eq za wiele nie zdziałasz więc jedynie fb by zostało.

Ew. jakbyś uzbierał na początkowe eq to możesz coś porobić w dt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...